Haberler

Dinçerler'den, Mehmet Tahmazoğlu'na Tam Not

Şahinbey Belediyesi’nin örnek olan projelerini gezen eski Milli Eğitim Bakanı Vehbi Dinçerler, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı övgüler yağdırdı.

Şahinbey Belediyesi'nin örnek olan projelerini gezen eski Milli Eğitim Bakanı Vehbi Dinçerler, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı övgüler yağdırdı.

Şahinbey Belediyesi'nin Sosyal Marketini, Evlilik Okulu'nu, İslam Bahçesi'ni, İslam Bilim Tarih Müzesi'ni, kentsel dönüşüm alanlarını, Yelşilvadi Parkı'nı, Şıh Meydanı'nı ve Milli Mücadele Müzesini gezen eski Milli Eğitim Bakanı Vehbi Dinçerler, gördükleri karşısında hayranlığını gizleyemedi.

"Sanki harikalar diyarındayım"

Eski Milli Eğitim Bakanı Vehbi Dinçerler, "Kendimi harikalar diyarında gibi görüyorum. Bu hizmetler insanlar için büyük bir lütuf. Ben 75 yıl önce Şehreküstü'de küçük bir çocuk olarak geziyordum. Allaha hamd olsun şimdi yeniden gezme imkanı buldum. Buraların o dönemlerde kullanılma amacıyla şimdiki durumu arasında çok fark var. Burada yapılan restorasyon çalışmaları ile burası yeniden şekillendirilmiş. Bu hizmeti yapan başta Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu olmak üzere bütün samimiyetimle canı gönülden kutluyor ve dua ediyorum. İnsanın tarihini bilmesi kendini bilmesidir. Kendini bilmesi geleceğe atılacak büyük adımların oluşumunu sağlamaktır. Ben buraların bu hale gelmesini hayal dahi edemezdim. Gaziantep'in Kurtuluşu'nun ana kaynakları en nefis şekilde anlatılmış. Bunu benim diyen bir Avrupa tarihçisi düşünse yapamaz. Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun Gaziantep'e kazandırdığı diğer hizmetleri de gezip görme imkanına sahip olduk. Tek kelimeyle şunu söyleye bilirim ki şahane hizmetler" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Şahinbey Belediyesi Vehbi Dinçerler Gaziantep Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title