Haberler

Dinar Osb Müdürü Er Açıklaması

Dinar Organize ve Sanayi Bölgesi Müdürü İbrahim Er, OSB'nin 76 sanayi parseli bulunduğunu söyledi.

Dinar Organize ve Sanayi Bölgesi Müdürü İbrahim Er, OSB'nin 76 sanayi parseli bulunduğunu söyledi.

Er, OSB Müdürlüğünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Dinar Organize Sanayi Bölgesinde faaliyete geçen ve yer tahsisi yapılan firmaların ambalaj, mermer, balık ağı üretimi, organik gübre, un fabrikası, meyve suyu ve paketleme gibi hizmetleri vereceklerini kaydetti.

Dinar OSB'nin, 2011 yılında yayımlanan OSB parsellerin kısmen bedelsiz tahsisine dair yönetmeliğe göre, Yatırım Teşvik Uygulamalarında 3. bölgede olduğu için arsa bedellerinin yüzde 90'lık kısmının Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından karşılandığını belirten Er, şöyle konuştu:

"OSB'nin 76 sanayi parseli bulunmaktadır. Dinar OSB, ulaşım ve taşımacılık noktasında karayolları açısından çok önemli bir lokasyona sahiptir. Isparta Süleyman Demirel Havalimanına 30 dakika, Denizli Çardak Havalimanına 40 dakika, Zafer Havalimanına 110 dakika, Antalya Havalimanına 150 dakikadır. Antalya limanı 2 saat, İzmir limanı 4 saat mesafededir. Aydın, Denizli, Afyonkarahisar ve Burdur, Isparta, Afyonkarahisar demiryolları Dinar'dan geçmektedir. Dinar OSB'nin bütün alt yapı işleri yapıldı. Dinar OSB'de arsa maliyetlerinin düşük olmasının yanında bu parsellere hizmet eden üst yapı, elektrik, aydınlatma, yol, kaldırım ve alt yapı, kanalizasyon, atık su, su ve yağmur drenajı sistemleri tamamlanmış bulunmaktadır."

Kaynak: AA / Ekonomi

İbrahim Er Denizli Isparta Dinar Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title