Haberler

16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan iki kişi tutuklandı

Güncelleme:

Aydın'da 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan 4 kişi ile kızın ablası gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden ikisi adli mercilerce tutuklanırken, kız çocuğunun ablası adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Aydın'ın Didim ilçesinde 16 yaşındaki kız çocuğuna çeşitli zamanlarda cinsel istismarda bulundukları ileri sürülen şahıslar ile kızın ablası gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 kişiden ikisi tutuklanırken, kız çocuğunun ablası adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olay, Akbük Mahallesi'nde meydana geldi. Eşinden ayrılan N.G. (51) kızları C.N.K. (16) ve H.K. ile birlikte Akbük Mahallesi'nde yaşamaya başladı. İddialara göre, cinsel istismara uğrayan C.N.K.'nin durumu ise annesinin dikkati sayesinde ortaya çıktı. Annesi, kızının durumuyla ilgili Akbük'te jandarmaya şikayet etmesi sonucunda mağdur C.N.K. başından geçenleri jandarmaya anlattı. Mağdur çocuk C.N.K.'nin (16) ifadesinde S.O. ile yakın komşu olduğunu, S.O.'ya ait tekne ile balık tutmak için denize açıldıktan sonra defalarca cinsel istismara uğradığını, daha önce de bu kişiler ve isminin Ü. olduğunu bildiği kişi tarafından da ormanlık alanda cinsel istismara uğradığını, K.Ç. ve E.P.'nin de kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Ayrıca genç kız, ablası H.K.'nin de kendisini zengin erkeklere para karşılığında ilişkide bulunmaya zorladığını iddia etti.

16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan iki kişi tutuklandı

2 KİŞİ TUTUKLANDI, ABLASI ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Mağdur kızın ifadesinin ardından harekete geçen jandarma ekipleri olayla ilgili olarak S.O. (49), K.Ç. (20), E.P. (15) adlı şüphelileri adreslerinde yakalarken, abla H.K. de adliyeye çıkartıldı. Şüphelilerden S.O. ile K.Ç. adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.P. serbest bırakılırken, küçük yaştaki mağdurun ablası H.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan iki kişi tutuklandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aydın Didim Haberler

500

Yorumlar (18)

camış:

ulan Allah belanızı versin şerefsizler. hiç mi çocuktur diye düşünmediniz. yok abi kızıyoruz falan ama idam gelmeli gerçekten. lütfen çocuklarımızın bizden hiç bir şey saklamaması gerektiğini onlara öğretelim. en azından yol yakınken dönülür.

32
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BÖYLELERİNE İDAM ŞART

30
2
yanıtYanıtla
Dunya:

Abla niye serbest kaliyor.belli ki kardeşini ilk o tuzağa düşürmüş ?

22
6
yanıtYanıtla
Ahmet akbaba:

Zinayı suç olmaktan çıkarırsanız. Olacağı budur.tbmm başkanı kadın ve çocuklara tecavüze idam gelsin diyor.durmayın Allahın emrini uygulayın.siz hiç bu ayeti okumadınızmı "siz onlara benzemedikçe veya onlar gibi olmadıkça aralarına almazlar sizi" ama bizler hala AB nin kapısında bekliyoruz.yazıktır bu millete.

16
11
yanıtYanıtla
Rukiye:

Devleti bir dini görüşün maşası haline getirmekle, dini kuralları kendi lehine yorumlamak aynı arazdır Kitabın öncelikli amacı anlaşılmak sonra da okumak suretiyle işitilmesini sağlamaktır. Bu cezası az denilen suçlara daha çok cezanın verildiği ülkelerde suç işleme oranı düşmüş mü?Hayır. Üstelik imtihan dünyası değil mi ?Herşeyin karşılığı bu dünyada görülecekse niye insanları ölene kadar oyalamaktasınız ? Duanın kabulü için hep bir bahanesi olan dindar zenginler fakirlerden gerçekleri gizliyor.

yanıt2
yanıt1
Büşra:

İnsanlara gelir elde edebilecekleri başka çalışma imkanları bırakmazsan o suçlamların yarısını kendi üzerine almalısın. İşsizliğin kasten mevcudiyeti korunuyor çünkü işsizlerin varlığı birilerinin işine yarıyor, şu şekilde, işçiye deniyor ki gördünüz mü bakın işsizler var ve onların arasına dönmek istemiyorsanız bu düşük ücrete bu çalışma koşullarına Şükredip Çalışın. Eğer 3 vardiya yerine 6 vardiyaya günü yayarsan 2 katı işçi ihtiyacın olur. Uzun saatler çalışma koşulunu da düzeltmiş olursun.

7
18
yanıtYanıtla
f:

ne diyosun la sen

yanıt3
yanıt3
Büşra:

''F:'' Televizyonlarda çıkıp da ekonomi profesörlerinin maaşlarını kaybetmemek için söyleyemeyecekleri şeyi sölüyorum.

yanıt2
yanıt0
Rukiye:

Kıskançlar, beğenmemişler doğruyu söyleyeni.

yanıt1
yanıt1
CEZA:

Niyet düşüncede gizlidir.

yanıt0
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title