Haberler

Dha Yurt - Tatil Dönüşü Kazada Ölen 6 Kişilik Gurbetçi Ailenin Cenazeleri Gaziantep'e Getirildi

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR'ın, karşı şeride geçerek 1 minibüs ile 2 otomobile çarptığı kazada yaşamlarını yitiren 6 kişilik gurbetçi Erdoğan ailesinin cenazeleri, Gaziantep'e getirildi.

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR'ın, karşı şeride geçerek 1 minibüs ile 2 otomobile çarptığı kazada yaşamlarını yitiren 6 kişilik gurbetçi Erdoğan ailesinin cenazeleri, Gaziantep'e getirildi. Almanya'ya dönüş yolunda meydana gelen kazada yaşamını yitiren Erdoğan ailesinin yakınları göz yaşlarına boğuldu.

Dün akşam saatlerinde, Gebze'de TEM yolunda meydana gelen kazada, Ankara yönüne giden 33 F 4537 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek UHMY63 Almanya plakalı minibüse, ardından da 34 MGY 4537 plakalı otomobile ve BL97566 İsveç plakalı otomobile çarptı. Yıllık izinlerini geçirdikten sonra Almanya'ya dönerken TIR'ın çarptığı minibüste bulunan, gurbetçi aile fertleri 35 yaşındaki Adnan, 35 yaşındaki eşi Fatma ile çocukları 10 yaşındaki Melisa, 8 yaşındaki Müslüm, 5 yaşındaki Yakup ve 6 aylık Yusuf Erdoğan yaşamlarını yitirirken, 3 kişi ise yaralandı.

6 CENAZE UÇAKLA GETİRİLDİ

Erdoğan ailesinin cenazeleri Kocaeli'nde yapılan otopsilerin ardından bugün uçakla Gaziantep'e getirildi. Kaza sonucunda tamamı ölen 6 kişilik Erdoğan ailesinin yakınları da Asri Mezarlıktaki gasilhaneye akın etti. Ailenin gözyaşlarına boğulan yakınları sinir krizleri geçirdi. Kazada yaşamını yitiren Adnan Erdoğan'ın kendisiyle aynı adı taşıyan yeğeni Adnan Demir, dayısının 20 yılı aşkın süredir Almanya'da yaşadığını ve her yıl izin alarak Türkiye'ye geldiğini söyledi. 6 hafta önce yıllık iznini geçirmek üzere Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesine gelen dayısının ailesinin dönüş yolundaki kazada can verdiğini anlatan Demir, şöyle dedi:

CENAZELER HALFETİ'YE GÖTÜRÜLDÜ

"Dayım yıllardır Almanya'daydı, eşi ve çocuklarıyla beraber 6 hafta önce buraya tatile geldi. Tatilini burada geçirdikten sonra dün sabah Gaziantep'ten, Almanya'ya dönmek için yola çıktı. Kocaeli tarafında feci bir kazaya kurban gittiler. TIR, dayımın kullandığı minibüse çarpmış, ailece yaşamlarını yitirmişler. Cenazeler bu sabah uçakla geldi. Bizim asıl memleketimiz Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Aşağı Göklü Mahallesi. Cenazeleri buradan aldıktan sonra memlekette defnedeceğiz."

Erdoğan ailesinin, cenazelerinin ikindi namazından sonra Halfeti'ye bağlı Aşağı Göklü Mahalle mezarlığında defnedilecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

Morg önünde bekleyenler

Cenazeleri bekleyenlerin ağıtı

Adnan Demir ile röp.

Genel ve detay görüntüler

Haber: Eyüp BURUN-Kamera: Ahmet SOYDOĞAN GAZİANTEP-DHA)

======================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Erdoğan Gaziantep Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title