Haberler

Dha Yurt Bülteni - 24

Yol kenarındaki kamyona çarpan motosiklet sürücüsü öldüESKİŞEHİR'de yanından geçen bir kamyonun aynasını kırdığı için yol kenarında duran süt tankerine arkadan çarpan motosiklet sürücüsü 20 yaşındaki Mustafa Karaca olay yerinde öldü.

Yol kenarındaki kamyona çarpan motosiklet sürücüsü öldü

ESKİŞEHİR'de yanından geçen bir kamyonun aynasını kırdığı için yol kenarında duran süt tankerine arkadan çarpan motosiklet sürücüsü 20 yaşındaki Mustafa Karaca olay yerinde öldü.

Olay, saat 22.00 sıralarında Çevreyolu Eskişehir Polis evi yakınında meydana geldi. Ankara istikametinden Bozüyük yönüne giden 61 yaşındaki İbrahim İlik yönetimindeki 15 DG 393 plakalı süt tankerinin aynasına yanından geçen ve plakası alınmayan bir kamyon çarptı. İbrahim İlik kırılan aynasına bakmak için süt tankerini yolun sağına çekip dörtlülerini yakarak aracını durdurdu. Bu sırada arkadan gelen Mustafa Karaca'nın kullandığı 26 B 2579 plakalı motosiklet sürücüsü süt tankerine arkadan çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden gencin üzerinden Mustafa Karaca adına düzenlenmiş askerlik belgesi çıktı. Karaca'nın cenazesi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Süt tankeri şoförü İbrahim İlik gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Haber: Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR,

==========================

Otomobil, polis aracına çarptı: 3 yaralı

ADANA'da kavşakta otomobilin çarptığı polis aracındaki 1'i kadın, 3 polis yaralandı.

Kaza, gece yarısı sıralarında merkez Seyhan İlçesi Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa ile Cumhuriyet caddelerinin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Cabbar Kıymaz yönetimindeki 01 DK 219 plakalı otomobil, kavşakta polis aracına yandan çarptı. Kazada, biri kadın, 3 polis yaralandı. Araçtaki polislerin anonsu üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kadın polis, olay yerine gelen meslektaşlarının yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Kadın polis, ambulans ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne, diğer iki polis ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Otomobil sürücüsü Kıymaz ise ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü.

Haber: Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

=========================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Karaca Bozüyük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title