Haberler

Dha Yurt Bülteni - 13

KARDEŞLERİN ORTAKLIK KAVGASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI /EK (ÖZEL)KAVGA ANI KAMERADAGaziantep'te kardeşler arasında 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavga anı, sebze halindeki işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

KARDEŞLERİN ORTAKLIK KAVGASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI /EK (ÖZEL)

KAVGA ANI KAMERADA

Gaziantep'te kardeşler arasında 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavga anı, sebze halindeki işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Mehmet Daşgın'ın, daha önce işyerine ortak olduğu kardeşleri ve yeğenine pompalı tüfekle ateş ettiği ve saçmaların isabet ettiği kardeşi Eyüp Daşgın'a yere yığıldığı görülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

Güvenlik kamerası görüntüleri

Kardeşlerin kavgası

Şüphelinin tüfekle ateş açması

Yaralanan kişinin yere yığılması

Genel ve detay görüntüler

Haber: Ahmet ÖZER-Kamera: GAZİANTEP,

GÖRÜNTÜ BOYUTU:  6 MB

==============================================

KAYDIRAKTAN DÜŞEN 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLDÜ /EK (ÖZEL)

DÜŞME ANI KAMERADA

Gaziantep'te, 5 yaşındaki Mehmet Salih Hoşgören'in parktaki kaydıraktan kaymak isterken beton zemine düşmesi sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde yanındaki bir çocukla kaydıraktan kaymak isteyen Mehmet Salih'in, dengesini kaybedip düştüğü görülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

Güvenlik kamerası görüntüleri

Parkta oynayan çocuklar

Küçük çocuğun kaydıraktan düşmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber: Ahmet ÖZER-Kamera: GAZİANTEP,

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 15 MB

================================================

KARGO FİRMASINA GELEN PAKETTEN SIZAN MADDE ENDİŞE YARATTI

İZMİT'te, bir kargo firmasına gelen paketten yayılan maddeden 2 çalışan etkilendi. Yapılan kontrolde paketteki maddenin 'Ksilen' olduğu ve bir hastaneye ait olduğu belirlendi.

Olay, İzmit Şahabettin Bilgisu Caddesi'nde bulunan kargo firmasına ait şubede meydana geldi. Kargo şubesine gelen paketi içeri taşıyan kargo çalışanı paketten sızan maddeyi fark etti. 2 kargo çalışanı paketten yayılan maddeden etkilendi. Çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil, polis, itfaiye ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri geldi. 112 Acil ekibi 2 kargo çalışanını kontrol amacıyla hastaneye kaldırdı. AFAD ekipleri ise paketi incelerken, pakette 'Ksilen' isimli kimyasal madde olduğu belirlendi. Paketin bir hastaneye geldiği tespit edildi. Paket, kargo şubesine gelen alısına teslim edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Kargo firmasının dışından görüntüler

Haber: Ergün AYAZ-Selda Hatun TAN/ İZMİT(Kocaeli),

==============================================

MERADAN ÇALINAN 8 İNEĞİNİ BULANA ÖDÜL VERECEK

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler merada otlayan 6'sı gebe 8 ineği çaldı. Hasan Katrancı, hayvanlarını getirene 2 bin lira para ve 1 inekle ödüllendireceğini söyledi.

Olay, geçen Salı akşamı ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Aşağı Bilenler Mahallesi'nde meydana geldi. Hasan Katrancı'ya ait 6'sı gebe 8 inek, merada otlanırken iftar vakti kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Hayvanlarının çalınmasıyla üzülen Katrancı, jandarmaya gidip başvuruda bulundu. Jandarma hayvanları çalan kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bir kolu geçirdiği rahatsızlıktan dolayı kesilen Hasan Katrancı, eşi Döne ile birlikte hayvanlarını bağladıkları ahırda gözyaşı döktü. Hayvanlarını bulana ödül olarak 2 bin lira ile 1 inek vereceğini söyleyen Hasan Katrancı, "Her şeyimiz gitti, ciğerimizi söktüler. Oğullarım halen borçlu. Çocuklarımın geleceği hayvanlarımızı bıraksınlar. Hayvanlarımı getirene 1 inek ve 2 bin lira ödül vereceğim. Görenler, duyanlar insanlık namına güvenlik güçlerine haber versin" dedi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Haber: Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep),

==============================================

İKİ PROTOKOL BİRDEN

ANTALYA Valiliği'nde bir okul ve bir sağlık ocağı için iki hayırseverle protokol imzalandı.

Antalya Valiliği'nde Korkuteli İlçesi'nde bir imam hatip ortaokulu ile Kaş'ın Kalkan bölgesinde bir sağlık ocağı yapımı için iki hayırsever ile protokol imzalandı. İmzalanan ilk protokolle hayırsever Osman Sarıca, Korkuteli İlçesi'nde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu bahçesine 16 derslikli ek bina inşa ettirecek. Bu bina Cumhuriyet Gülizar-Osman Sarıca İmam Hatip Ortaokulu olarak hizmet verecek. İkinci protokolde ise Kaş'ın Kalkan turizm bölgesinde hayırsever Mehmet Ali Bölükbaşı tarafından yöre halkının sağlık hizmetlerinden daha iyi yararlanmasına katkı amacıyla sağlık ocağı inşa edilecek. Vali Münir Karaloğlu, Antalya'da hayırseverlerin başta eğitim olmak üzere kamu yararına önemli katkılar sunduklarından bahsederek, Ramazan ayının da bereketiyle hayırseverlerin ilgisini övdü. Vali Karaloğlu, her iki hayırsevere de katkılarından dolayı teşekkür etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Hayırsever Osman Sarıca'dan detay

Validen detay

Defterlerin imzalanması

El sıkışma tebrikler

Hayırsever Mehmet Ali Bölükbaşı ve valinin görüntüsü

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ve Valinin hayırseverin arasındaki sohbet

İmzaların atılması

197 MB /// 04.57"

Haber: Mehmet ÇINAR- Kamera: Emrah GÜL/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Katrancı Gaziantep Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title