Haberler

Dha Dış Haber- "Bu Ülke İçin Dua Eden Müslümanları Asla Unutmayacağız"

Avrupa Türk Demokratlar Birliği Derneği (UETD) teşkilatı tarafından Strasbourg Hilton otelinde gerçekleştirilen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' programına 400 kişi katıldı.

Avrupa Türk Demokratlar Birliği Derneği (UETD) teşkilatı tarafından Strasbourg Hilton otelinde gerçekleştirilen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' programına 400 kişi katıldı.

Programa, Fransa ve yakın komşusu Almanya'dan gelen UETD ile Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği (DİTİB) sivil toplum derneklerinin üyeleri katıldı. Programa katılan davetliler arasında, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eşi Sevgi Kurtulmuş, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer, Strasbourg Başkonsolosu Özgür Çınar, Avrupa Konseyi Nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Erdoğan İşcan ve eşleri yer aldı.

Program, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunmasının ardından, UETD temsilcilerinin konuşmalarıyla açıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, davetlilere yaklaşık 45 dakikalık konuşmasında özetle şu mesajları iletti:

"Türkiye'de yaşanan darbeler her zaman Türkiye'nin gücünü zayıflatmak için yapılmıştır. Bu terör olayları nereden çıktı, Türkiye'nin gücünü zayıflatmak için yapıldı. Rahmetli Adnan Mendres'in idamı, 12 Eylül askeri darbesi, 28 Şubat ve Türkiye tarihinde yaşanan darbe girişimleri hep ülkeyi zayıflatmak için yapılmıştır. Darbeler hep önceden başkaları tarafından planlanmış hazırlanmıştır. 15 Temmuz darbesi artık herkese göstermiştir, artık Türkiye'de darbe yapılamaz. Bu ülke için dua eden 1 milyar 700 milyon Müslümanı asla unutmayacağız. 15 Temmuz şehitlerini, gazilerini asla unutmayacağız, unutturmayacağız. FETÖ'cülerin, hainlerin yaptıklarını burunlarından fitil fitil getireceğiz. Herkes bunun hesabını verecek. FETÖ algı operasyonlarına dikkatli olun. İhanetin en büyüğü yapıldı. Suç şebekesi FETÖ ile hukuk içinde mücadelemizi sürdüreceğiz."

"DÜNYAYA ANLATMAKTA ZORLANIYORUZ"

Başkonsolos Özgür Çınar, yaptığı konuşmasında, "FETÖ darbesini dünyaya anlatmakta zorlanıyoruz. Ama biz yine anlatmaya devam edeceğiz. Şehitlerimize, gazilerimize olan borcumuzu ödemek için anlatmalıyız" dedi.

'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' programını izleyenler tekbir getirerek FETÖ terörünü lanetledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Strasbourg Hilton otelinde yapılan programdan görüntüler

Başbakan Yrd. N.Kurtulmuş'un konuşması

Salonda davetliler

STRASBOURG HILTON OTELI'NDE '15 TEMMUZ DEMOKRASI VE MILLI BIRLIK GUNU' PROGRAMI YAPILDI - Strasbourg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sevgi Kurtulmuş Özgür Çınar Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title