Haberler

Dha Dış - ABD'de Sinagogda Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 3 Yaralı (2)

–ABD'nin San Diego kentinde, bir sinagogda silahlı saldırı olduğu, saldırıda 1 kişinin öldüğü, en az 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

–ABD'nin San Diego kentinde, bir sinagogda silahlı saldırı olduğu, saldırıda 1 kişinin öldüğü, en az 3 kişinin yaralandığı belirtildi. Şüphelinin internette yayınladığı mektupta, Christchurch saldırılarına övgüler olduğu belirtildi.

Saldırı, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Diego şehrinde, yerel saatle 11.30'da meydana geldi. ABD basını, Congregation Chabad adlı sinagogda silahlı saldırı olduğu, saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği, en az 3 kişinin de yaralandığını duyurdu. Yetkililerin, saldırıyı 'nefret suçu' olarak nitelendirdikleri belirtildi.

ŞÜPHELİ MEKTUBUNDA YENİ ZELANDA'DAKİ SALDIRILARI ÖVDÜ

Yerel medya, saldırının şüphelisinin 19 yaşında California Eyalet Üniversitesi'nde okuyan John Earnest olduğunu belirtirken; yetkililerin saldırıyı 'nefret suçu' olarak tanımladıklarını duyurdu. Şüphelinin internet üzerinden yayınladığı mektupta, Yeni Zelanda'nın Christchurch şehrinde gerçekleşen, 50 kişinin hayatını kaybettiği cami saldırısına ve Pensilvanya eyaletinde yer alan Pittsburgh şehrindeki bir sinagoga gerçekleştirilen ve 11 kişinin öldüğü saldırıya övgüler olduğu belirtildi. Ayrıca, şüphelinin 24 Mart'ta San Diego'da gerçekleşen cami kundaklama suçunu üstlendiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri San Diego Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title