Haberler

    Destansı Aksiyon "Everest" İzleyiciyle Buluşuyor

    Jake Gyllenhaal, Josh Brolin ve Jason Clarke'ın başrolunu paylaştığı "Everest" filmi, Venedik Film Festivali'nde seyircilerle buluştu Yönetmen Baltasar Kormakur'un çektiği film,yaşanmış bir hikayeye dayanıyor.

    Jake Gyllenhaal, Josh Brolin ve Jason Clarke'ın başrolunu paylaştığı "Everest" filmi, Venedik Film Festivali'nde seyircilerle buluştu

    Yönetmen Baltasar Kormakur'un çektiği film,yaşanmış bir hikayeye dayanıyor. Film, 1996 'da iki dağcının Everest dağının tepesine çıkarken yakalandığı fırtınada yaşadığı macerayı ele alıyor.

    Çekimlerinde 3D ve İMAX teknolojilerinin kullanıldığı film, dağcıların ölüm ile yaşam arasında gidip gelen serüvenini izleyicilere heyecanlı bir şekilde aktarıyor.

    Filmin kusursuz olması adına çekimlerine İzlanda'dan kar getiren yönetmen, aktörlerin rollerine adapte olması adına, tüm ekibi Himalaya dağlarına götürdü.

    Ünlü yönetmenin basın konferansında yaptığı açıklamada, oyuncularının tüm limitlerini zorladığını ancak onların hayatını tehlikeye atmadığını söyledi:

    "Kimseyi sorumsuzca tehlikeye atmadık. Jake ' acı ve sakatlanma arasında ince bir çizgi var' demişti. Ben de onlara acı çektirdim ama sakatlamadım."

    1996 senesinde Everest'e çıkmaya çalışan dağc

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 07 Eylül 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Jake Gyllenhaal Jason Clarke Venedik Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title