Haberler

Deprem Sonrasında Ablukaya Alınan Köye İha Girdi- Deprem Sonrasında Boşaltılan Böyle Görüntülendi-...

- (Özel Haber) Deprem sonrasında ablukaya alınan köye İHA girdi Deprem sonrasında boşaltılan böyle görüntülendi Yunanistan'da depremin ardından enkaz kaldırma ve hasar tespit çalışmalarına başlandı Yunanistan depremin yaralarını sarmaya çalışıyor Deprem sonrasında hayalet şehre döndüMİDİLLİ...

- (Özel Haber ) Deprem sonrasında ablukaya alınan köye İHA girdi

Deprem sonrasında boşaltılan böyle görüntülendi

Yunanistan'da depremin ardından enkaz kaldırma ve hasar tespit çalışmalarına başlandı

Yunanistan depremin yaralarını sarmaya çalışıyor

Deprem sonrasında hayalet şehre döndü

MİDİLLİ - Yunanistan'ın Midilli Adası'nda meydana gelen depremde büyük hasar gören ve polis kontrolünde giriş ve çıkışa izin verilen, adeta ablukaya alınan ve boşaltılan Brisa köyünde yaşanan yıkım İHA tarafından görüntülendi.

Deprem, Pazartesi günü Midilli'nin Plomari bölgesinin 15 kilometre güneydoğusunda meydana gelmiş, onlarca ev yıkılmıştı. Yaklaşık 1 dakika süren deprem sonucunda bir kadın hayatını kaybetmiş ve yaklaşık 800 kişi evsiz kalmıştı. Yunanistan hükümeti depremin ardından Midilli Adası'nda olağanüstü hal ilan etti. Polis tarafından ablukaya alınan ve giriş çıkışların özel izinle yapıldığı ve yıkımın en büyük olduğu Brisa köyünü İhlas Haber Ajansı görüntüledi. Büyük yıkımın olduğu köyde resmi yetkililer ve polis dışında özel izin ile şahsi eşyalarını almak için giriş yapan bir iki insanın dışında adeta hayalet şehir görüntüsü hakim. Onlarca binanın çöktüğü ve ağır hasar gören köyde yaşamın durduğu gözleniyor. Köyün bütün girişleri polis ekipleri tarafından tutulurken sadece köye polis kontrolünde giriş ve çıkış yapılabiliyor. Adeta hayalet şehre dönen Brisa Köyünde çekim yapan İhlas Haber Ajansı kamerasına savaş sonrası bir kent görüntüsü yansırken Polimari kentinde ise hayatın normale dönmesi için enkaz kaldırma ve hasar tespit çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Midilli'de yaşayan Evdakiye adı vatandaş ilk önce yarım duvarın düştüğünü ifade ederek, "Daha sonra diğer taraf düştü ve içerideki zemin de çöktü Çok korktum hala titriyorum. Eşim olmasaydı ölmüş olacaktım" dedi.

Bir başka vatandaş da "Yükseklerde olan evlerde hasar yok onlar kurtuldular. Buradaki evlerde büyük hasar var. Başta sarhoş olduğumuzu zannettik. Ayağa kalktığımda yere düştüm. Ev gidecekmiş gibi hissettik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Haber Ajansı Midilli Adası Yunanistan BRİSA Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title