Haberler

Denizlispor-Giresunspor Maçının Ardından

Maçın ardından- Denizlispor Teknik Direktörü Bizati: "Bu sezon en kütü futbolu bu maçta oynadık"- Giresunspor Teknik Direktörü Birinci: "Bizim hedefimiz ligde kalıcı olmak.

Maçın ardından- Denizlispor Teknik Direktörü Bizati: "Bu sezon en kütü futbolu bu maçta oynadık"- Giresunspor Teknik Direktörü Birinci: "Bizim hedefimiz ligde kalıcı olmak. İnşallah bunu da başaracağız"DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor ile golsüz berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını söyledi. Bizati, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oyuna hükmedemediklerini ifade etti. Ayağa top yapamadıkları için maç boyunca pozisyon üretemediklerini dile getiren Bizati, "Bu sezon en kütü futbolu bu maçta oynadık. Bundan sonra böyle maçlar mutlaka oynayacağız, topu yere indirip üreten takım pozisyonuna geçmemiz gerekir. Bunun üzerine çalışacağız" dedi.- Giresunspor cephesiGiresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Denizlispor'un maç genelinde hiç pozisyona giremediğini, maçta deplasman takımı gibi değil, ev sahibi takım gibi atak futbol oynadıklarını savundu.Birçok gol pozisyonu bulduklarını fakat kale direğini geçemediklerini belirten Birinci, "Mütevazı bir takımız, bizim hedefimiz fazla büyük değil. Hedefimiz ligde kalıcı olmak. İnşallah bunu da başaracağız. Denizlispor'a başarılar diliyorum" diye konuştu. -Denizlispor teknik direktörü Özcan Bizati-Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Birinci Özcan Bizati Giresunspor Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title