Haberler

Denizli Vahşice Öldürülen Kırgız Kadınının Katil Zanlısı Yakalandı

Vahşice öldürülen Kırgız kadınının katil zanlısı yakalandıDenizli'nin Pamukkale ilçesinde, Kırgızistan uyruklu 26 yaşındaki Yryskul Zheenbek Kyzy'e tecavüz edip, boğazını sıkarak öldürdükten sonra tarla yoluna attığı, ardından otomobille bacaklarının üzerinden geçtiği öne sürülen katil zanlısı...

Vahşice öldürülen Kırgız kadınının katil zanlısı yakalandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Kırgızistan uyruklu 26 yaşındaki Yryskul Zheenbek Kyzy'e tecavüz edip, boğazını sıkarak öldürdükten sonra tarla yoluna attığı, ardından otomobille bacaklarının üzerinden geçtiği öne sürülen katil zanlısı 30 yaşındaki B.Ü. (Barış Ünal), jandarma tarafından yakalandı.

Pamukkale Mahallesi Kocaarık Mevkii'ndeki bir tarla yolundan dün (pazartesi) sabah geçen işçiler, stabilize yolda belden aşağısı çıplak olan Kırgızistan uyruklu Yryskul Zheenbek Kyzy'in cesedini buldu. Jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede, Kyzy'nin boğazı sıkılarak öldürüldüğü, bacaklarının üzerinden otomobille geçildiği tespit edildi. Jandarma, Kırgızistan uyruklu Kyzy'nin vahşice öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlattı. Bölgede bulunan gazinoları araştıran, 30 ayrı güvenlik kamerasını inceleyen jandarma ekipleri, çok sayıda kişinin de ifadesine başvurdu. Kyzy'yi öldüren kişinin Karşıyaka Mahallesi'nde kasaplık yapan B.Ü. olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri; güvenlik kamera kayıtlarından tespit ettiği B.Ü.'yü kısa sürede yakalayıp, gözaltına aldı. Kyzy'nin bir barda garsonluk yaptığı, dün sabaha karşı çalıştığı gazinodan evine gitmek için çıktığı, iddiaya göre, yolda yürüyen Kyzy'yi B.Ü.'nün takip ettiği, bir süre sonra zorla otomobile bindirip olay yerine götürdüğü, ilişki teklifini kabul etmeyen kadını tecavüz ettikten sonra öldürdüğü, ardından da otomobille bacaklarının üzerinden geçtiğinin belirlendiği kaydedildi. İfadesinde olayı tam olarak hatırlamadığını söyleyen zanlı B.Ü.'nün, kadının otomobilden düştüğünü, kazayla üzerinden geçtiğini söylediği öğrenildi. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen B.Ü. tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırgızistan Pamukkale Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title