Haberler

Denizli: Ufo Müzesine Uzaylı Ziyareti İddiası

Denizli'de bulunan Türkiye'nin ilk ve tek, dünyanın 4. Ufo Müzesi'ne gelen bir uzaylının, müzeyi gezip, teşekkür notu bıraktıktan sonra buhar olup ortadan kaybolduğu iddiaları, Denizli'de günün konusu haline geldi.

Uzaya çıkmak için gerekli girişimlerde bulunmasıyla kamuoyunun gündemine gelen Denizli'de faaliyet gösteren Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sözkesen'in girişimleriyle birkaç yıl önce açılan Ufo Müzesi'nde çalışan 3 kişinin iddiaları herkesi şaşkına çevirdi. Denizli-İzmir Karayolu üzerinde bulunan Funika Holding Satış Mağazası içinde yer alan ücretsiz olarak gezilebilen Ufo Müzesi'nde çalışan Mağaza Sorumlusu Ramazan Tuna, mağaza çalışanı Sait Kızılhan ve güvenlik görevlisi Halil İbrahim Gökçe, gözleri tamamen siyah ve ilginç hareketleri olan bir kişinin, müzeyi gezdikten sonra not bırakıp, buharlaşarak ortadan kaybolduğunu ileri sürdü. Olayı Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sözkesen'e bildirmeleriyle ortaya çıkan iddialar üzerine, Sözkesen gerekli incelemeleri başlattı. Mağaza çalışanı Sait Kızılhan, olay günü gözleri siyah, 1.60 boylarında, 15-16 yaşlarında görünümlü, ancak yüzüne bakıldığında daha yaşlı olan, saçları geriye doğru taranmış bir kişinin mağazaya geldiğini ve bunun kendilerinin dikkatini çektiğini söyledi. Mağaza Sorumlusu Ramazan Tuna ise gözleri simsiyah olan birinin kendilerinden izin alarak müze bölümüne geçtiğini ve bir süre gezdiğini belirterek, "Daha sonra aşağıya indi. Kasanın önüne geldi ve masaya dayandı. Bir bana, bir de güvenlikçi arkadaşa baktı. Sağa sola kafasını çevirdikten sonra, elindeki kağıtları ters çevirip, hızlı bir şekilde mağazanın merdivenlerine doğru koşmaya başladı. Merdivenlerde durdu ve güvenlik görevlisiyle bir dakika kadar bir süreyle bakıştı. Güvenlikteki arkadaş ne olduğunu sorarcasına bir hareket yaptı. Şüpheli şahıs hareketin ardından hızla koşmaya başladı. Ben de arkasından koştum. Bir anda yolun karşısına geçti. Güvenlikteki arkadaş, şüphelinin karşıdan karşıya geçerken, bir el hareketiyle araçları durduğunu gördü. 3 adımda yolu karşıdan karşıya geçti. O anda büyük şaşkınlık yaşadık. Yolun karşısında bize doğru döndü ve yüz yüze bakışmaya çalıştı. O meçhul kişiyle aramızda kapalı kasa bir araç girdi ve o kişi 2 saniye içinde yok oldu. Sağa sola kaçacağı bir yer yoktu. Kaçsa biz görürdük" dedi.

Müşterilerden birinin de, o şahsın ilginç hareketleri gördüğünü belirten Ramazan Tuna, "Müşterimiz, şahsın müzede gördüğü her şeyin karşısına geçip kafasını sağa sola çevirerek adeta gördüklerini ve okuduklarını not ettiğini bize söyledi" diye konuştu.

Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sözkesen, mağazadaki görevlilerin olaydan sonra kendisini arayarak mağazaya gelmesini istediklerini belirterek, "Mağazaya geldiğimde 3 arkadaşımız da şaşkın vaziyette, şok ve telaş içindeydi. Onları öyle görünce işin ciddi olduğunu, ilginç ve garip bir ziyaretin vuku bulmuş olabileceğini anladım. O andan itibaren de araştırmalarımıza başladık ve sürdürüyoruz. Şu ana kadar toplayabildiğimiz veriler ışığında, ortada ilginç ve bir o kadar da garip bir ziyaret söz konusu. Ama bu ziyareti gerçekleştiren kişi, bizim gibi normal insanların ötesinde bir varlık. Öyle bir durum görünüyor. İsmini henüz tespit edemediğimiz bir müşterimiz, şahsın 15-20 dakikalık ziyaretinde tüm panoları incelediğini ve video kameraya kaydeder gibi okuma stiliyle okuduğunu ve telaşlı hareketleri olduğunu söyledi. 2 çalışanımızın gözlerinin önünde gözden kaybolması çok ilginç. Benim bildiğim kadarıyla 2 kişi aynı anda aynı halüsinasyonu göremez" dedi.

Bir gazetecinin, "Bu ziyaret mağazaya ilginin artması için yapılmış olabilir mi" sorusuna Sözkesen, "Belki böyle bir düşünce olmuş olabilir. Dünyada 4 tane Ufo Müzesi var. Biri de Türkiye'de. Belki uzaylı bir varlık, böyle bir ziyaretle bize jest yapmak istemiş olabilir" ifadesini kullandı.

İlginç olayın ardından, 3 kişi de gördükleri varlığın robot resmini çizerek yetkililere teslim ederken, bıraktığı notta şu cümleler yer aldı:

"Gerçekten hakkımızda güzel bir galeri hazırlanmış. Size çok teşekkür etmek isterdim. Ama burada daha fazla kalamayacağım. 2002 yılındaki göktaşı olayı bizim için çok önemli bir olaydır. Çünkü o günkü olayda bizzat ben emir verdim. Her neyse, daha fazla konuyu uzatmayayım. Gezegeninizi uzaktan takip ediyoruz. Ben uzaylılardan sadece bir tanesiyim. İsmim Mel. Miyawu Galaksisi Sitiyma gezegeninden geldim. Başarılarınız devamını dilerim. Bana ister inanın, ister inanmayın. Ben neysem oyum".

Ayrıca notun altında tuhaf harflerden oluşan bir cümlenin de yer alması dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title