Haberler

Denizli: Denizlispor Başkanı Ali İpek'in Basın Toplantısı

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Kulübün Borcunun 16 Milyon YTL Olduğunu Belirterek, "Denizlispor'u Bataklıkta Aldık. Borcumuzu Daha da Azaltmaya Çalışıyoruz" Dedi.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, kulübün borcunun 16 milyon YTL olduğunu belirterek, "Denizlispor'u bataklıkta aldık. Borcumuzu daha da azaltmaya çalışıyoruz" dedi.

Ligde Kayseri Erciyesspor'u yenerek, ligdeki ilk galibiyetini alan Denizlispor'da yönetim kurulu, Fortis Türkiye Kupası'nda Karşıyaka'ya elenmeleri nedeniyle futbolculara 5'er bin YTL para cezası verdi. Kulüp binasında bazı yönetim kurulu üyeleri ile bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Ali İpek, sezona iyi başlangıç yapamadıklarını, ancak hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadıklarını belirterek, "Denizlispor'un tırmanışa geçeceğini söylemiştik. Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray gibi zorlu ekiplerle oynadık. Kayseri Erciyesspor maçında ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Bu tür sonuçların devam etmesi gerekiyor. İnanıyorum ki devam edecek. Büyük takımlara karşı oynanan maçlarda stres daha fazla oluyor. Biz bu tür maçları geçtik. Ancak biz büyük takımları da yenebilecek güçte olduğumuzu gösterdik. Fakat şanssız haftalar yaşadık. İnşallah bundan sonra o şanssızlıkları yaşamayız" diye konuştu.

Denizlispor'un her maçında iyi futbol oynadığını, ancak bunu skora yansıtamadığını ifade eden Başkan İpek, "Bundan sonraki maçlarda da aynı performansı göstereceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızın da sürekli arkasında olduğunu biliyoruz. Taraftar var olduğu sürece Denizlispor da var olacak" dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda Türk Telekom Lig A takımlarından Karşıyaka'ya elenmelerinin kendilerini çok üzdüğünü belirten Başkan İpek, "Alınan mağlubiyetin sebebinin rakibi küçümsemek olduğunu tahmin ediyorum. Maddi açıdan zor günler geçiren kulübümüzün kupadan elenmesi bizim için tam bir şok oldu. Çünkü kupadan gelecek gelirlere de ihtiyacımız vardı. Kupadan elenmenin Denizlispor Kulübü'ne ne kadar külfet getirdiğini herkes biliyor. Yönetim kurulu olarak futbolculara 5'er bin YTL para ceza verilmesini uygun bulduk" diye konuştu.

Denizlispor'un en büyük gelir beklediği kalemlerden biri olan altın koltuk satışları konusunda hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten Başkan İpek, "Altın koltukların satışı ile Denizli Valisi Gazi Şimşek ilgileniyordu. Sayın valimizin çalışmaları sürüyor, ancak kendileri çok yoğun ve bizzat ilgilenemiyorlar herhalde. Bu konuda bu hafta içinde net bir sonuç alacağımıza inanıyorum" dedi. Başkan İpek, 300 altın koltuktan şu ana kadar sadece 4 tanesinin satıldığını söyledi.

Bazı çevrelerin Denizlispor'un kötüye gittiği yönündeki açıklamalarına da tepki gösteren İpek, "Biz Denizlispor'u bataklıktan aldık. Kulüp kötüye sürüklenmiyordu, bataklıktaydı. Şu anda 16 milyon YTL borcumuz var. Bu borç 18 milyon YTL idi. Şu ana kadar 16 YTL'ye düşürdük. İnşallah daha da düşüreceğiz" dedi.

Öte yandan Denizlispor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları başlarken, Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç ile bazı futbolcular bugün, hastanede tedavi gören Denizlispor eski başkanlarından Ahmet Dartar'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title