Haberler

Denizli'den Kısa Kısa

Acıpayam Belediye Başkanı Şevkan, Kaymakam Kalkar'ı ziyaret etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve meclis üyeleri, Kaymakam Uğur Kalkar'ı ziyaret etti.

Kalkar, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçenin her geçen gün hızla değiştiğini ve geliştiğini belirtti. Acıpayam'ın kalkınması için hizmetlerin devamı için birlik ve beraberlik içerisinde gayretle çalışacaklarını ifade eden Kalkar, Şevkan ve meclis üyelerine çalışmalarında başarı diledi.

Belediye Başkanı Şevkan ise meclis üyeleriyle ilçeye güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Serinhisar Belediyesinin borcu

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, belediyenin borcunun 3 milyon 526 bin 531 lira borcu olduğunu söyledi.

Kobaş, yaptığı açıklamada, belediyenin borcunu kamuoyuna açıklamalarına rağmen birilerinin dedikodu ürettiğini belirterek, "İller Bankası, sendika aidatı, SGK, piyasa borcu ve yapılandırılmış borçlar olarak beş kalemden oluşan 2 milyon 316 bin 531 lira borç bulunduğunu beyan etmiştik. Bununla beraber Yatağan Belediyesi'ne ait 1 milyon 210 bin 124 lira borcumuzla birlikte toplam 3 milyon 526 bin 657 lira borcumuz bulunmaktadır" dedi.

Belediyenin resmi bir kurum olduğunu hatırlatan Kobaş, açıkladığı borç rakamların muhasebe kayıtlarından alınan kesin bilgiler olduğunu söyledi. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Hulusi Şevkan Uğur Kalkar Acıpayam Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title