Haberler

Denizli'de Enerji Verimliliği Hedefleri

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi'nin yönetim kurulu üyeleri, Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi'nin yönetim kurulu üyeleri, Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Akgün, valilik makamında yaptığı konuşmada, enerji verimliliği hakkında farkındalık oluşturmak için bugüne kadar birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek ülke genelinde başlatılan Enerji Takımı projesi kapsamında 100 bin kadın ve 2 milyonun üzerinde öğrenciye eğitimler verdiklerini anlattı.

Denizli'de de 2 bin öğrenciye eğitimler verdiklerini aktaran Akgün, Denizli olarak yılda 600 milyon lira tasarrufu yapılmasını hedef koyduklarını ifade etti.

Öte yandan Aydın, Denizli ve Muğla'nın elektrik dağıtımını gerçekleştiren Aydem'in, eğitim öğretim yılı boyunca Denizli'de 10 bin öğrenciye enerji verimliliği eğitimi vereceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Şükrü Kocatepe Mehmet Akgün Osman Zolan Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title