Haberler

Denizli'de bir iş hanı esnafı, dükkanlarını ucuza satmaya zorlandıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki bir iş hanı esnafı, binaya zarar verilerek dükkanlarını değerinden düşük bedelle satmaya zorlandıkları iddiasıyla şikayetçi oldu.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki bir iş hanı esnafı, binaya zarar verilerek dükkanlarını değerinden düşük bedelle satmaya zorlandıkları iddiasıyla şikayetçi oldu.

Bayramyeri Meydanına yakın konumdaki Saraylar Mahallesinde 134 işyerinin bulunduğu iş hanının önünde toplanan bir grup esnaf, gazetecilere açıklama yaptı.

Handa iş yeri bulunan Varol İnci, binanın yaklaşık 40 yıllık bir yapı olduğunu, 150'ye yakın esnafın faaliyet gösterdiğini belirterek, 2,5 yıl önce iş hanından dükkan satın almaya başlayan bir yatırımcının 50'ye yakın dükkanın sahibi olduğunu savundu.

Bu yatırımcının binanın değerini düşürerek diğer dükkanları ucuza almak istediğini, aldığı iş yerlerinin kapı ve pencerelerini söktürerek binayı harabe gibi göstermek istediğini savunan İnci, "Faal durumdaki esnafın işlerine zarar vermek, yıkık dökük bir görüntü ile bizim burayı terk edip gitmemizi istiyorlar. Esnaf olarak bundan rahatsızız ve şikayetçiyiz." dedi.

Engin Çıralı da binanın çürük raporu için beton numunesi alındığı sırada taşıyıcı kolonlara zarar verildiğini, demirlerin kesildiğini iddia ederek, "Numune almaktan çok burayı harap ettiler. Esnafa zarar verip iş yerlerini değersizleştirerek ucuza almak istiyorlar. 7 katlı projelendirilen bu bina iki katlı yapılmış, yapının yüzde 90'ı da tek katlı. Binamız çürük değil. Usulsüz alınan numunelerle binaya çökmeye çalışıyorlar, dükkanları sattırmaya çalışıyorlar. O yüzden şikayetçi olduk. Buranın ranta gitmesine izin vermeyeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Merkezefendi Denizli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title