Haberler

Deniz Seki'nin Şarkısı Ünlü İsimler Tarafından Kliplendirilecek

Güncelleme:

Cezaevinde bulunan ünlü şarkıcının vefalı arkadaşları, Seki'nin klip çekemediği şarkısı 'Hayat İki Bilet'e klip çekmek için kolları sıvadı.

Tutukluluğu devam eden Sanatçı Deniz Seki'nin vefalı arkadaşları yine boş durmuyorlar. Bir çok ünlü isim Deniz Seki için bir araya gelerek onun şarkısına çekemediği klibi çekmek için kolları sıvadılar.

İLK GÖRÜNTÜLER GÜLBEN'DEN

Cezaevinde yatan Deniz Seki'nin sanatçı arkadaşları, ünlü sanatçının moralini yükseltmek için 'Hayat İki Bilet' şarkısına klip çekmeye başladı. Projede Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Demet Akalın, Tamer Karadağlı, Büşra Pekin gibi bir çok ünlü isim bulunuyor.

Gülben Ergen Instagram hesabından; "Serdar Seki çekiyor... Deniz Seki için toplandık bugün... Onun sesine, sözlerine bu kez biz yüzümüzü veriyoruz Işın Karaca, Yonca Evcimik, Armağan Çağlayan, Demet Akalın, Emel Müftüoğlu ve daha nice arkadaş birleştik." notuyla çekimlerden görüntü paylaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Emel Müftüoğlu Gülben Ergen Serdar Seki Deniz Seki Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

ADANALI:

BUNA SANATÇI DİYEN VARMI HALA ?

4
4
yanıtYanıtla
dogrucu davutMobil-ANDROID:

uyusturucu icenlerin hapse girdigini gormedim bu ulkede.bu hatun satici.yuh artik sanatci diye satmasi serbestmi

1
2
yanıtYanıtla
GMobil-IOS:

İste oyle bir ulkede yasiyoruz ki sanatcilar hapiste, katiller caddelerde!

3
0
yanıtYanıtla
cüneyt:

sanatcılar deniz seki için kollarını sıvıyacaklarına sanatları ile uğraşsınlar

1
1
yanıtYanıtla
GMobil-IOS:

Uyusturucu satici dediler kadin satmadigini soyledi nerden biliyorsunuz her seye inaniyorsaniz isiniz zor

1
0
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

KOSKOCA TÜRK MEDYASINDA YOK MU BİR BABAYİĞİT. . . ÇIKSIN NE KADAR BU İLLETİ KULLANAN VAR, KİMLER?YAZSIN. . . BİZDE BİLELİM. . . ÖYLE''UYUŞTURUCUYA HAYIR''TRİPLERİ İLE BU İŞ OLMUYOR. . . BUNLARI SANATÇI YERİNE KOYUP YAŞANTILARINA ÖZENEN, DAVRANIŞLARINI TAKLİT EDEN YÜZLERCE GENÇ VAR. . . NEDİR BU İKİ YÜZLÜLÜK. . BU KADIN RESMEN ''EVİNDE GELENLERE MAL TEMİN ETMEKTEN''CEZA ALDI. .

0
1
yanıtYanıtla
TUĞBA:

DENİZİM SABRET. . . GEÇECEK BU GÜNLER. . TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE DÖNEN OKADAR ÇOK OLAYLAR VARKEN KATİLLER CANİLER HIRSIZLAR SOYSUZLAR DIŞARIDA ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GEZERKEN İŞ YAPARKEN, BU DEVLETİN SANA UYGULADIĞI BU DURUMU HAKSIZLIK OLARAK GÖRÜYORUM. . . ! SENİ SEVENLER SENİNLE BUNU UNUTMA !. . .

1
0
yanıtYanıtla
yorumm@m.m:

Allahin adaletinide unutmamak gerek

yanıt0
yanıt0
mersinlimobilWeb@haberler.com:

Mersinliymis rumuzunu kulanan aptal bu ulkenin genclerini bunun gibiler yoldan cikarmiyormu zehirliyor beynini yikiyor ahlakını bozuyor gülben denizde bu gibilerden degilmi

0
0
yanıtYanıtla
mersinlimobilWeb@haberler.com:

Etme bulma dunyasi deniz gulben tabi savunur ayni kafadanlar gulbende elbet ettigini bulacak yiktigi yuvanin bedelini odeyecek

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title