Haberler

Deniz Çakır'ın Sevgilisi Güvenç Dağüstün'den Düşman Çatlatacak Destek

Güncelleme:

Özel hayatındaki tutumu nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosundan çıkartılan Deniz Çakır'a bir destek de sevgilisinden geldi.

Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın özel hayatındaki çalkantıları sebebiyle dizinin kadrosundan çıkarılan Deniz Çakır'a destek yağıyor. Dizideki rol arkadaşı Oktay Kaynarca'dan sonra Çakır'ın sevgilisi Güvenç Dağüstün de sosyal medya hesabından destek paylaşımı yaptı.

EN BÜYÜK DESTEK SEVGİLİSİNDEN GELDİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Meryem Çakırbeyli karakterine can veren Deniz Çakır'ın, dizinin kadrosundan çıkarılmasının yankıları devam ediyor. Diziden çıkarılmasını sosyal medya hesabından doğrulayan Deniz'e, destek mesajları gelmeye başladı. Dizideki rol arkadaşlarının ardından Çakır'a en büyük desteği sevgilisi Güvenç Dağüstün verdi.

Deniz Çakır'ın Sevgilisi Güvenç Dağüstün'den Düşman Çatlatacak Destek

"OMURGALI DİK DURUŞUN HERKESE ÖRNEK OLSUN"

Dağüstün, sevgilisi ile olan fotoğrafının altına, "Emeğin değerini çok iyi bilen, "Türkiye'de kadın olmak"tan nasibini almış canım sevgilim! Omurgalı, onurlu, dik duruşun bir çok kişiye örnek olsun. Seninle gurur duyuyorum. O büyük ustanın dediği gibi: "En güzel günlerimiz, henüz yaşamadıklarımız..." diye not düştü.

Deniz Çakır'ın Sevgilisi Güvenç Dağüstün'den Düşman Çatlatacak Destek

Deniz Çakır'ın Sevgilisi Güvenç Dağüstün'den Düşman Çatlatacak Destek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oktay Kaynarca Sosyal Medya Deniz Çakır Magazin Haberler

500

Yorumlar (37)

MEHMET:

ÇOK YERİNDE Bİ KARAR ALMIŞLAR ÇIKARMAKLA

25
16
yanıtYanıtla
YASEMİN:

DENİZ ÇAKIR OLMADAN O DİZİYİ ASLA İZLEMEM. DİZİ ONUNLA BÜTÜNLEŞMİŞTİ. RACİ ŞAŞMAZ DENİZ ÇAKIRIN EBEVEYNİ DEĞİL. DENİZ ÇAKIR DA ÇOCUK DEĞİL. HERKESİN HAYATI YALNIZCA KENDİNİ İLGİLENDİRİR. SAYGI DUYMAK GEREK BENCE. .

15
20
yanıtYanıtla
hüseyin:

Sanatçılar yaşantılarıyla topluma örnek olmalı hem milletin sırtından kazanacaksın, hemde kötü örnek olacaksın, olmadı. Raci Şaşmaz doğru bir karar almış.

yanıt12
yanıt2
oFLu:

İşte bu. !! çıkarılmış demek. . hele şükür ya. . !! neydi arkadaş saçma sapan paylaşımlar, garip garip hareketler, türk örf ve adetlerine uymayan davranışlar, az daha diziyi bırakıyorduk valla. .

18
11
yanıtYanıtla
Anzer:

Aynen ya nerde bir vatan haini, sapık veya bölücü varsa onu destekleyen mesajlar atıp duruyordu, oynadığı diziye hiç uygun değildi.

yanıt13
yanıt3
ofçuk:

bigün patronunda seni seviştiğin için işten çıkarır

yanıt1
yanıt11
Haadi ordan:

Bütün sapıklar ayaklanmış cevap yazmaya koşmuş

yanıt11
yanıt1
Asi Ghost:

İsteyen istedigi gibi yaşayamaz arkadaş sözüm ona ünlü şöhret arkadaşlar unutmayınki TÜRKİYE de sadece siz yaşamıyorsunuz ve begenmediginiz küçük gördügünüz insanların sayesinde o hayatı yaşayacak paraları buluyorsunuz dolayısıyla göz önünde olan insanların toplumun genel ahlakına aykırı şekilde yaşamaması lazım evinde kapını kapat ne istersen yap ama medyada yapınca seni örnek alan kızlarımız cocuklarımız size özenip sizi taklit etmeye çalısıyor buda toplum ahlakına uymuyor

22
3
yanıtYanıtla
yokya:

çocuklarınıza neyi örnek alıp neyi örnek almaması gerektiğini anlayacak aklı oluşturmak da sizin sorumluluğunuz, çocuğu çayıra salıp ''ayyy kimleri örnek alıyooo'' diye dövünüp durmayın artık.

yanıt3
yanıt14
BİRSEN:

kesinlikle yanlış karar olmuş kime ne özel hayattan bu diziye gerçekten yakışıyordu dahada izlemem

10
15
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title