Haberler

Deniz Akkaya, "Bir kadına aşık oldum" dediği için eleştirilen Kalben'e destek oldu

Güncelleme:

Model Deniz Akkaya, bir röportajında "Bir kadına aşık oldum ama onun kadın olmasına değil insan olmasına diyen" şarkıcı Kalben'e Instagram hesabından destek oldu.

Başarılı şarkıcı Kalben, Hakan Gence'ye verdiği röportajda 'Hiç bir kadına aşık oldunuz mu?' sorusuna "Evet bir kere oldum" cevabını vermesi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Birçok eleştiriye maruz kalan Kalben'e Deniz Akkaya'dan destek gecikmedi.

"PLATONİK AŞIK OLDUM"

Şarkıcı Kalben, verdiği röportajda "Bir kere bir kadına aşık oldum. Platonik aşıktım. Ama bu aşk, onun kadın olmasıyla değil, insan olmasıyla ilgiliydi. Onun memeleriyle ilgili değil, göğsünün altında yatan kalbiyle ilgiliydi" dedi.

"SENİ BUGÜN BİR DAHA ÇOK SEVDİM"

Kalben'in kısa sürede yayılan açıklamasını paylaşan Akkaya, şu sözlerle destek oldu: "Kalben yine anlatılmak istenenin yanında bile geçmeyen manalar çıkarıp yorum yazanların ülkesi. Kalben seni çok seviyorum sen zaten biliyorsun ama bugün bir daha çok sevdim. Kişilerin anlayışı kendi kapasiteleri ve çapları kadardır ve senin demek istediğin anlaşılmıştır cesur kadın"

Deniz Akkaya, 'Bir kadına aşık oldum' dediği için eleştirilen Kalben'e destek oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Akkaya Hakan Gence Kalben Haberler

500

Yorumlar (43)

Ekrem:

Kim bu sanatçı mı ?????

52
4
yanıtYanıtla
Dengi dengine:

Sanatçı. Hem de en kallavisinden

yanıt4
yanıt9
ASLI:

İKİ YETİŞKİN İNSAN CİNSİYET AYIRMADAN BİRBİRİNİ SEVMİŞ BUNUN NERESİ GÜNAH NERESİ YANLIŞ?????? BAŞKA İNSANLARIN GÖRÜŞLERİNE SEÇİMLERİNE YAŞAM TARZLARINA SAYGILI OLMALIYIZ. LGTB LERDE İNSAN ONLARINDA HAKLARI ÖZGÜRLÜKLERİ VAR SAYGI DUYUN ARTIK.

8
43
yanıtYanıtla
kral:

kapa çeneni

yanıt11
yanıt8
nnn:

3. cü bir cinsiyet yoktur. . . kadın ve erkek. . bunlar şeytanlaşmış insanların çıkardığı şeylerdir.

yanıt0
yanıt0
Vahid:

Sen neden dindarlara saygı duymuyorsun her fırsatta kötü laf sayıyorsun o zaman?

yanıt2
yanıt2
adını yaz:

ALLAH, erkek olsun kadın olsun eşcinselliği yasaklamış ve lanet etmiştir. Lut kavmini araştırınız. Günümüzdekiler helak olmuyorlarsa kendilerine mühlet verildiği içindir. Zaten ahirette mutlaka hesaplarını vereceklerdir. . . Yoksa tüm dünya kabul etmiş ya da kınamış nolcak ki. . .

yanıt13
yanıt5
Korhan:

Duymuyoruz.

yanıt0
yanıt0
GGGRLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL:

EŞCİNSELLİL KADAR NORMAL BİR ŞEY YOK ZORLA EVLENDİRİP KARI KOCA YAPIYORSUNUZ KENDİNİZE ELİNİZE NE GEÇİYOR MUTSUZ HER İKİ TARAFA DA EZİYET Bİ DURUM BİREYLER DİNİ İNANÇLARINI IRKLARINI KÜLTÜRLERİNİ CİNSEL YÖNELİMLERİNİ İSTEDİĞİ GB YAŞAMALI Kİ YAŞIYORUZ KİM ENGEL OLABİLİR Kİ

13
24
yanıtYanıtla
sende anlamamışsın:

burda anlattığı eşcinsellik değil güzel kardeşim karşıdaki kadının iyi olması kalbinin temiz olması

yanıt10
yanıt1
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title