Haberler

Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan binlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla demokrasi sloganları attı ve şarkılar söyledi.

Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla demokrasi sloganları attı ve şarkılar söyledi. Kaymakam Ali Sırmalı, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Birol Şahin, AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Metin Örkçü ve kamu kurum ve kuruluşlarında görevli müdür ve amirlerin de katıldığı nöbet, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Milletvekili Aydınlıoğlu, yaptığı konuşmada, Türk milletinin artık hiçbir zaman darbelere boyun eğmeyeceğini vurguladı. Şiirler okunan nöbette, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını seslendirirken gözyaşlarını tutamayan bir öğrenci alkış topladı. Katılımcılara, hayırseverler ve Türk Kızılayı tarafından su ve yiyecek ikram edildi. İlçedeki son nöbet, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalınan marşlarla devam etti. Demokrasi nöbetlerinde AK Parti Edremit İlçe teşkilatının başarılı organizasyonu ve Edremitlilerin büyük katılımı ilk günden itibaren takdir topladı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydınlıoğlu Balıkesir AK Parti Edremit Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title