Haberler

Demirtaş Bağlaması Bakım İçin Cezaevinden Çıkarıldı

DİYARBAKIR Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hakkında yürüttüğü soruşturma kapsamında 4 kasım 2016 tarihinden bu yana Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde kullandığı bağlaması bugün bakım için avukatı tarafından cezaevinden alındı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı bugün Mersin'de görülen duruşmasına SEGBİS üzerinden katılmak için ziyaret eden Avukatı Fırat Epözdemir, cezaevi çıkışında Demirtaş'ın bağlamasını da alarak bakıma göndereceğini söyledi. Avukat Epözdemir, bağlama çalan HDP Eş Genel başkanı Selahattin Demirtaş'a daha önce bir çok kişi tarafından cezaevine bağlama gönderildiğini ancak, cezaevi yönetiminin sadece bir bağlamaya izin verdiğini söyledi. Özdemir, bugün cezaevinden çıkarken bakım zamanı gelen bağlamayı da alarak bakıma göndereceğini belirterek, "Eş Genel Başkanımızın bağlamasını bakıma göndereceğiz ve bakımını yaptıktan sonra yine kendisine teslim edeceğiz" dedi.

- Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Selahattin Demirtaş Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title