Haberler

Demet Akbağ'lı, Coşkun Sabah'lı Berk Oktay'lı Türkiye'nin en renkli muhtarlık yarışı -

Rize'de 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kaplıca Mahallesi'nde muhtar olmak isteyen Serkan Öz, Demet Akbağ'lı, Coşkun Sabah'lı Berk Oktay'lı tanıtım filmi ile seçimlere iddialı hazırlanıyor.

Rize'de 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kaplıca Mahallesi'nde muhtar olmak isteyen Serkan Öz, Demet Akbağ'lı, Coşkun Sabah'lı Berk Oktay'lı tanıtım filmi ile seçimlere iddialı hazırlanıyor.

Kent merkezindeki Kaplıca Mahallesi'nin muhtar adaylarından Serkan Öz, çok farklı bir seçim kampanyası yürütüyor.

Öz, daha önceden tanıştığı veya çeşitli zamanlarda Rize'ye gelen sanatçı, futbolcu ve gazetecilerden oluşan Türkiye'nin tanınmış simalarıyla görüşerek, tek tek cep telefonları ile kendilerini görüntüleyip, görüntülü destek mesajı yollamalarını istedi. Öz'ün isteğini kırmayan Demet Akbağ, Coşkun Sabah, Berk Oktay, Cengiz Bozkurt, Akın Sel, Zeynep Dörtkardeşler, Abidin Yerebakan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı, sporcu ve gazeteci tanıtım filmi için hazırladıkları görüntülü destek mesajlarını Öz'e gönderdi.

Sanat ve spor camiasının mesajlarında, "Canım kardeşim Serkan. Halkçı Serkan. Benim yakın arkadaşım Serkan. Muhtar olamasan da kalbimizdesin" sloganları dikkat çekiyor. "Sevdaluk" dizisinin çekimleri için Rize'de bulunan Demet Akbağ ise Öz ile bir araya gelerek desteğini iletiyor.

Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimlerde rakiplerini geçerek muhtar olmayı hedeflediğini ifade ederek, "Mahallemiz bin 300 nüfusa sahip ve hizmet etmek için aday oldum. Seçim çalışması başlattığım dönemde aklımıza böyle bir şey geldi ve sanatçı, sporcu ve gazeteci dostlarımı aradım. Hepsine çok teşekkür ediyorum hiç biri bizi kırmadı. Hepsi Rize'yi çok farklı seviyor. Böyle bir reklam kampanyası yaptık. Uçuk vaatler bulunmaktansa böyle bir tanıtım yapmayı düşündük" dedi.

Her kesimden destek geldiğini vurgulayan Öz, "Herkes ilk başta şaşırdı. Sonrasında memnunlukla karşıladı. Muhtarlık koltuğuna değil, hizmete talibim. Sorun ve sıkıntıları çözme noktasında ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışarak mahalle halkına hizmet etmeye talip oldum. İyi işler yapacağıma inanıyorum. Amacımız mahalleyi daha da yaşanabilir hale getirmek. Görsel ve sanatsal açıdan elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Coşkun Sabah Demet Akbağ Berk Oktay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title