Haberler

Demet Akalın'dan Salma Hayek'in Elbisesine Olay Yorum: Bunu Ben Bile Giymem

Güncelleme:

90. kez düzenlenen Oscar Ödül Töreni'nde şık isimler kadar rüküşler de vardı. Demet Akalın, dünya yıldızı Salma Hayek'in elbisesini görünce, "Bunu ben bile giymem." dedi.

2018 Oscar Ödül Töreni'nde ödüller sahiplerini buldu. Ödüller kadar kadınların giydiği kıyafetler de çok konuşuldu.

"BUNU BEN BİLE GİYMEM"

Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, giydiği kıyafetle rüküşlükte sınır tanımadı. Kıyafetleriyle beğenilmeyen Demet Akalın da Hayek'in elbisesine kayıtsız kalamayıp "Bunu ben bile giymem." dedi.

İşte o yorum:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Salma Hayek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

BİLL GATES:

Zaten seni de oraya almazlar bacım hadi sen Instagrama dön

18
1
yanıtYanıtla
Biktik sizleri hep görmekten:

Senin gibileri olmaz olsun ,insanlar ilac ve ekmek parasi bulamazken sizler israf ve gösteris pesindesiniz

13
1
yanıtYanıtla
BELEK:

Sen giysen ne olur giymesen ne olur. Seni sabaha soran varmı

8
2
yanıtYanıtla
demet zart demet zurt:

ses desen boğaz ağrısından hallice, şarkılar desen dıptıs dıptıs, sözleri desen seni şöyle yaparım sen şu bile olmazsın, karakter desen hiç girmeyeyim, neden bu ülkede yetenek ile şöhret ters orantılı olmak zorunda!

9
0
yanıtYanıtla
aptal sanatçılar:

kıskanma demet kıskanma

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kıro demet elbise sadece bı aksesuar taşıyan önemlı sen ne giyersen giy olmazzzzzz

7
0
yanıtYanıtla
NİSAN:

Ben bile derken ?

7
0
yanıtYanıtla
Realist:

Salma senin giymediğini giyer elbet, senin giydiklerin daha da varoş...

6
1
yanıtYanıtla
Asdas:

Ben bile giymem derken dunyaca unlu birisi boyle bi kiyafeti nasil giyer benim gibi siradan biri bile giymez demek istemis

6
0
yanıtYanıtla
Mavi:

sen o elbiseyi rüyanda bile göremezsin :)

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title