Haberler

Demet Akalın ve Fatih Ürek arasındaki gerginlik artıyor: Sizler evladıma beddua ettiniz

Güncelleme:

Bir süredir küs olan Fatih Ürek ve Demet Akalın arasındaki gerilim giderek artıyor. Fatih Ürek, ablasının cenazesine gelmediği için tepki koyduğu Demet Akalın'a "Dedikoducu. Kafasında tilkiler dolaşıyor" derken, Demet Akalın da "Tatile götürdüm arkamdan dedikodu yaptın, çocuğuma beddua ettin" yanıtını verdi.

Aylardır görüşmeyen Fatih Ürek ve Demet Akalın birbirlerine 'kavgada söylenmeyecek' sözler sarf etti… 2. Sayfa programına katılan Ürek, Akalın'ın ablasının cenazesine gelmediğini söyledi ve "Havaalanında gördüm. Bana cenazeye geleceğini söyledi ama gelmedi. Kafasında tilkiler dolaştı yine her zamanki gibi. Ama saçmalıyorsun artık Demet" diyerek ateş püskürdü. Demet Akalın'dan ise yanıt gecikmedi: Siz ne dost ne düşman olmayı bilenlerdensiniz.

"SÜREKLİ DEDİKODU YAPIYOR"

Fatiğh Ürek daha önce verdiği bir röportajda da Demet Akalın'ın 'Dedikoducu' olduğunu dile getirmiş ve "Duyuyorum ben, sürekli dedikodu yapıyor. Milleti gömdüğünü de duyuyorum masalarda" demişti.

"GÖTÜRDÜĞÜM TATİLDE DEDİKODUMU YAPTIN"

Demet Akalın, Fatih Ürek'in bu sözleri üzerine Instagram'dan bir yorum yaptı.

"Tilki??? O senin işindir" diyen Akalın, Ürek'e şöyle cevap verdi: "Siz ne dost ne düşman olmayı bilenlerdensiniz! Götürdüğüm tatilde arkamdan dedikodumu yapan, evladıma beddua eden sizsiniz! Lütfen artık erken kalkan benim adımı anmasın! Artı kim dedi geliyorum diye! Anla diye cenazeye bile gelmedim. Kim sana böyle bi söz verdi? Görüşmüyorum 3 aydır kafam rahat!!!"

Demet Akalın'dan Fatih Ürek'e arasındaki gerginlik artıyor: Sizler evladıma beddua ettiniz

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Fatih Ürek, ablasının cenazesine katılmayıp, kendisini aramadığını söylediği Demet Akalın'ı 'dedikoducu' deyip eleştiri yağmuruna tutmuştu.

Ablasını kaybettiği süreçte 'Demet Akalın'ın sizi taziye için aramaması üzdü mü?" sorusuna Ürek, "Arayabilirdi ama aramadı. Etrafındakiler çok şey söyledi aramamasına. Neden aramadı diyorlar, zira Türkiye'nin tüm starları beni aradı. Ebru Gündeş, Hülya Avşar, Sibel Can, Bülent Ersoy hepsi aradı, o da bir starsa araması gerekirdi" diye konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın DOST Partisi Fatih Ürek Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (22)

AYŞE KURT:

kokuşmuş hayatlar

37
1
yanıtYanıtla
Nur:

Demet Akalın ı sevmiyorum, üslubunu çok çirkin buluyorum. “ Seni tatile götürdüm...” cümlesi nasıl bir karakterde olduğunu anlamaya yetiyor!

27
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu kadın sanki sanat dünyasının mafyası herkese racon kesiyor millet korkuyor resmen

21
0
yanıtYanıtla
buğra:

demet akalını hiç sevmiyorum. medyanın dedikoducusu haset insanı

19
1
yanıtYanıtla
Şakir:

Bu tip kavgalar niye televizyona taşınmıyor canlı canlı izlesek çay çekirdek iyi gider

7
4
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Şakir,e çay yok! :)

yanıt7
yanıt2
Şakir:

Ben çay sevmiyom

yanıt1
yanıt3
Şakir:

Ula 1,5 Avni sanada çay yok..!!

yanıt0
yanıt2
Sakaryalı hatun:

Ben, gerçek Sakaryalı hatunum. Avni, değilim. :((

yanıt1
yanıt2
Lazoski:

Demet gercekten sıktın

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title