Haberler

Del Toro Silent Hills İçin Hala Üzgün

Ünlü film yönetmeni Guillermo del Toro, Bloody Disgusting ile yaptığı röportajda Silent Hills ile ilgili düşüncelerini anlattı.

del toro

Ünlü film yönetmeni Guillermo del Toro, Bloody Disgusting ile yaptığı röportajda Silent Hills ile ilgili düşüncelerini anlattı. Metal Gear serisinin efsane yönetmeni Hideo Kojima ile birlikte Silent Hills projesi için çalışırken proje Konami tarafından birden durdurulma kararı alınmıştı.

Röportajında del Toro Konami'nin aldığı bu kararın tamamen anlamsız olduğundan bahsetti. Daha önce Pan'ın Labirenti ya da Pasific Rim gibi ses getiren filmlerin yönetmenliğini yapan del Toro için Silent Hills ilk oyun yönetmenliği yapacağı proje olacaktı . Kojima ve korku dalında ün yapmış mangaka Junji Ito ile birlikte çalışmaya başlayan del Torro, yayınladıkları ilk tanıtım demosu olan P.T. ile çok iyi bir iş çıkarabilceklerinin sinyallerini vermişlerdi.

Son zamanlarda Konami'nin aldığı anlamsız kararlardan, del Toro'da oyunun niye iptal edildiğini açıkça anlamamış olduğu belirtmiş oldu. Ayrıca del Toro, mümkün olursa Metal Gear yaratıcısı Hideo Kojima ile ileride başka bir projede çalışmak istediğini belirtmiş.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Guillermo del Toro Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title