Haberler

Uşak'ta polis ve bekçileri av tüfeğiyle yaralayan zanlının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Uşak'ta psikolojik rahatsızlığı olan bir kişinin annesi ile birlikte polis ve bekçileri av tüfeğiyle yaraladığı olaya ilişkin çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıyan yeni görüntüler ortaya çıktı.

Uşak'ın Eşme ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda İ.S, annesi ve dayısını yaraladıktan sonra olay yerine gelen polis ve bekçilere av tüfeğiyle ateş açtı. Zanlının yaraladığı 5 kişi hastanede tedavi altına alınırken, bekçilerden birinin durumunun kritik olduğu belirtildi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olayın meydana geldiği mahalleye sevk edilen çok sayıda polis ekibi, zanlıyı gözaltına alabilmek için yoğun çaba harcadı. Polislerin şahsa 'silahını bırak, teslim ol, yat yere' dediği anlar görüntülere yansıdı. Dakikalar süren bağrışmaların ardından zanlının olayda kullandığı av tüfeğine el koyulması da vatandaş kamerası tarafından anbean kaydedildi. Güçlükle gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Uşak'ta polis ve bekçileri av tüfeğiyle yaralayan zanlının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uşak Haberler

500

Yorumlar (2)

adil:

5 kişiyi yaralayana kadar niye bekleniyor yaralanan ölenlerin canı katilden daha mı değersiz vurun herifi polisin görevi masumları korumak değil mi masumlar ölüyor ama suçlu sağlam polis koruyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazık:

Bu duruma nasıl gülüyorsunuz anlamıyorum. Bir tane bekçi belki canından olacak 5 tane insan canıyla uğraşıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title