Haberler

Defne Samyeli'nin yıllar önceki kırbaçlı şovunu paylaşan Seda Akgül'den çok konuşulacak sözler: Kimi yücelttiğinizin farkına varın

Güncelleme:

Son zamanlarda sık sık ünlü isimleri eleştiren Seda Akgül, bu sefer de Defne Samyeli'yi hedef aldı. Instagram hesabından Samyeli'nin yıllar önce yayınlanan programındaki kırbaçlı şovunu paylaşan Akgül, "Ey Türk halkı kimi yücelttiğinizin farkına varın" dedi.

Uzun zamandır ekranlarda olmayan sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Akgül, son olarak şarkıcı ve oyuncu Defne Samyelinin bir videosunu paylaşarak zehir zemberek sözler söyledi.

"FETİŞ PROGRAMI YAPIP HABER SUNDU"

445 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Defne Samyeli'nn yıllar önce yayınlanan kırbaçlı şovunun görüntülerini paylaşan Akgül, "Defne Samyeli gerçeği... Hangi ülkede böyle bir fetiş programı sunduktan sonra, bir kadın yıllarca ana haber okuyabilir? Evet iyi bir okuldan mezun olmuş ama gereken eğitimi alamamış. Ey Türk halkı; kimi, niye, neden yücelttiğinizin farkına varın. Benim ki kıskançlık değil, yollar eğiri, sen doğru iken yapılan haksızlık" dedi.

Şimdilerde oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık yapan Defne Samyeli ise Seda Akgül'ün bu sözlerine henüz karşılık vermedi.

Defne Samyeli'nin yıllar önceki kırbaçlı şovunu paylaşan Seda Akgül'den çok konuşulacak sözler: Kimi yücelttiğinizin farkına varın

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Defne Samyeli Seda Akgül Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

necip kose:

Türk aile yapısına, örf ve adetlerine saygısı ile ünlenen Seda Akgül !!? Şıracı bozacıya sövüyor!

129
23
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Defne o kadar açsın ki ne diyeceğimi bilemiyorum

128
13
yanıtYanıtla
Fakır:

defnede güzel avratmış eskiden

8
4
yanıtYanıtla
euro stil:

bu videonun uzun versiyonunu nereden bulabilirim plz

8
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title