Haberler

Defne Samyeli'nin "Yaza hazırız" paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu

Güncelleme:

Ekranların aranan yüzü Defne Samyeli'nin sosyal medya üzerinden yaptığı "Yaza hazırız" paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu. Fit görüntüsü ile spor yaptığı anlardan fotoğraf paylaşan Samyeli, dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, Instagram'da yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Samyeli kardeşiyle Sühan Samyeli spor yaptığı anlardan pozlarını paylaşarak, "Yaza hazırız" notunu düştü.

Defne Samyeli'nin paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu

PAYLAŞIMI BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Samyeli'nin bu paylaşımına beğeni yağdı. Takipçileri, "Bu kadına zaman uğramıyor arkadaş", "Biz de hazırız kapıdan çıkamayacağız" şeklinde yorumlarda bulundu.

Defne Samyeli'nin paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu

Defne Samyeli'nin paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Haberler

500

Yorumlar (4)

Yusuf Kuzgun:

bu kadinda zengin keriz birini bulamaDI giti yazik kendini parcaliyor

21
3
yanıtYanıtla
Osman Tuna :

Kızları da kendi gibi yapmaya çalşıyor. Değerleri düşmesin.

11
4
yanıtYanıtla
Nazım :

Haber spikeriyken bir agirligi vardi simdi sadece bedenini sergileyen fenomenlere döndü. İnsan kendini yaptigi hareketlerle kendini toplumun gozunden nasıl dusurur bir ornegi birde didem aslan var spikerken yuzune bakiliyor dinleniyor saygi duyuluyordu simdi bir makyaj yapiyor nasil cirkinlesirim deneyi yapiyor heralde kendi uzerinde.

11
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

bızde dedikki yınemi deprem oldu.çok korktuk.

7
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title