Haberler

    Defans Yapmaya Gelmedik"

    Galatasaray'ın yarın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında karşılaşacağı Belçika'nın Anderlecht takımında, teknik direktör Besnik Hasi, genç ve yetenekli oyunculara sahip olduklarını belirterek, İstanbul'a defans yapmak için gelmediklerini söyledi.

    Karşılaşmanın oynanacağı Türk Telekom Arena'da düzenlenen ve futbolculardan Steven Defour'un da yer aldığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan Belçikalı teknik adam, "Genç ve yetenekli bir takıma sahibiz. Yarınki maçta benim de bazı şeyleri görmem gerekiyor. Takıma yeni katılmış oyuncular var. İstekliyiz, yarınki maçtan sonra grupta kendi durumumuzu değerlendirme şansımız olacak. Her şey yarınki maça bağlı" diye konuştu.

    Galatasaray maçından önce yönetime herhangi bir galibiyet sözü vermediğini dile getiren Hasi, "Sonuçta oynadığınız lig, Şampiyonlar Ligi, karşılaştığınız takım da Galatasaray, çok önemli bir ekip. Yarın her şey belli olacak" dedi.

    Besnik Hasi, maçta oyun tarzlarından ödün vermeyeceklerini vurgulayarak, "Oyuna her zaman için kendi ciddiyetimizle başlayacağız. Buraya defans yapmak için gelmedik. Elimizden geldiğince kendi oyun stilimize ve taktiğimize sahip çıkacağız. Elimizde kaliteli golcüler var. Kendi ligimizdeki gibi oynayıp, gol yollarında etkili olmaya çalışacağız. Olabildiğince topa sahip olmaya uğraşacağız" ifadesini kullandı.

    Galatasaray taraftarının Türk Telekom Arena'da oluşturacağı atmosferden etkilenebileceklerini dile getiren 42 yaşındaki teknik adam, "Yarınki atmosfer başlangıçta bizi etkileyebilir. Ne zaman biz oyuna yoğunlaşıp, kendi planlarımızı uygulamak için elimizden geleni yaparsak, statta oluşacak ambiyansın anlamı kalmaz" değerlendirmesinde bulundu.

    Hasi, "Galatasaray'dan puan alınabilir mi?" şeklindeki bir soru üzerine, "Bu maç, taktiklere bağlı. Kendimiz gibi oynadığımız takdirde neden olmasın" cevabını verdi.

    Takımın as kalecisi Silvio Proto'nın cezası nedeniyle yarınki maçta 20 yaşındaki kaleci Davy Roef'in forma giyeceğinin hatırlatılması üzerine Hasi, "Kendisine her zaman için güveniyoruz. Çok iyi bir oyuncu. Yolumuza onunla devam edeceğiz" dedi.

    "Galatasaray'ın gücünün farkındayız"


    Belçikalı teknik direktör, uzun zamandır Anderlecht Kulübü'nde çeşitli görevlerde bulunduğunu hatırlatarak, sözlerini şöyle tamamladı: "Avrupa'da çok önemli maçlar yaptık. Son yıllarda kendi ligimizle Şampiyonlar Ligi arasındaki fark çoğaldı. Onun için bazı zorluklar yaşadığımız bir gerçek. Şu an çok genç ve istekli bir ekibimiz var. Yarın elimizden geleni yapacağız. Galatasaray hakkında ise çok fazla şey söylemeye gerek yok, çok büyük bir ekip. Burak, Selçuk, Melo, Dzemaili, Muslera ve Sneijder gibi önemli oyunculara sahipler. Rakibimizin gücünün farkındayız."

    "Hırs çok önemli"


    Anderlechtli orta saha oyuncusu Steven Defour ise Galatasaray'ın kazanma hırsına sahip olacağından bahsederek, "Kazanma hırsı çok önemli. İçinde bulunduğumuz şampiyonada herkesin motivasyonun ve mental hazırlığın bilincinde olması gerekiyor. Biz de yarın eliminden geleni yapacağız" diye konuştu. Galatasaray karşısında, defansta iyi performans sergilemeleri gerektiğini anlatan Defour, "Gol atmaktan ziyade kendi defansif anlayışımızı sahaya yansıtıp, iyi savunma yapmak çok önemli" ifadesini kullandı. Öte yandan Anderlecht, Galatasaray maçı hazırlıklarını, Türk Telekom Arena'da yaptığı antrenmanla tamamladı. Çalışmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türk Telekom Arena Besnik Hasi Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title