Haberler

Deathloop sistem gereksinimleri neleri 2021! Deathloop kaç GB?

Güncelleme:

Arkane Studios'un geliştirdiği Bethesda'nın yayınladığı Deathloop 14 Eylül tarihinde Steam'de çıkış yapacak. Deathloop fiyatı ne kadar? Deathloop sistem gereksinimleri neler? Deathloop'a dair detaylar haberin devamında.

Deathloop, Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur.

OYUN HAKKINDA

DEATHLOOP, Dishonored serisinin arkasındaki ödüllü stüdyo Arkane Lyon imzalı yeni nesil bir birinci şahıs nişancı oyunu. DEATHLOOP'ta, Blackreef Adası'nda aynı günü sonsuza dek tekrar etmeye mahkum olan iki rakip suikastçı var. Colt olarak kaçmak için tek şansınız gün sıfırlanmadan önce sekiz ana hedefi ortadan kaldırarak döngüyü sona erdirmek. Her döngüden yeni şeyler öğrenin; farklı yollar deneyin, bilgi toplayın, yeni silahlar ve yetenekler bulun. Döngüyü kırmak için ne gerekiyorsa yapın.

Oyunun 14 Eylül 2021'de PlayStation 5 ve Microsoft Windows için piyasaya sürülmesi planlanmaktadır.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

DEATHLOOP SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşlemci: Intel Core i5-8400 @ 2.80GHz or AMD Ryzen 5 1600
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 1060 (6GB) or AMD Radeon RX 580 (8GB)
  • DirectX: Sürüm 12

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşlemci: Intel Core i7-9700K @ 3.60GHz or AMD Ryzen 7 2700X
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia RTX 2060 (6GB) or AMD Radeon RX 5700 (8GB)
  • DirectX: Sürüm 12

DEATHLOOP KAÇ GB?

Deathloop'u oynayabilmek için en temel kurulum ile dahili depolamada en az 30 GB boş alan gerekmektedir.

DEATHLOOP FİYAT LİSTESİ

  • DEATHLOOP - 299,00 TL
  • DEATHLOOP - Deluxe- 399,00 TL
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Bethesda Steam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title