Haberler

David Beckham, Türk oyuncu İlkin Tüfekçi'nin Instagram paylaşımını izledi

Güncelleme:

Arka Sıradakiler dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan İlkin Tüfekçi, sosyal medya hesabından David Beckham'ın paylaştığı hikayeyi izlediğini gösteren bir paylaşım yaptı.

Yıllar önce yayınlanan Arka Sıradakiler dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan İlkin Tüfekçi, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Müşfik Kenter ile yıllar önce çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan oyuncu, paylaşımına David Beckham'ın baktığını gösteren bir fotoğraf yayınladı.

Instagram'dan yaptığı hikayeyi izleyen kişilerin olduğu bir ekran görüntüsü paylaşan oyuncu, David Beckham'ı kastederek "Bir dakika doğru mu gördük" dedi. Tüfekçi'nin paylaşımını gören bazı sosyal medya kullanıcıları Beckham'ın hesabının gerçek olmadığını iddia etti.

David Beckham, Türk oyuncu İlkin Tüfekçi'nin Instagram paylaşımını izledi

İLKİN TÜFEKÇİ KİMDİR?

I·lkin Tüfekçi, 5 Temmuz 1987 tarihinde I·stanbul'da dünyaya geldi. Babası eski futbolculardan I·lyas Tüfekçi'dir. Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezundur. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında yayınlanmaya başlayan Arka Sıradakiler dizisi ile yaşayan İlkin Tüfekçi; Papatyam, Kader Çizgisi, Karadayı ve Kara Para Aşk gibi yapımlarda rol aldı.

David Beckham, Türk oyuncu İlkin Tüfekçi'nin Instagram paylaşımını izledi

Oyuncu son olarak Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan ve Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Hazal Filiz Küçükköse, Hakan Taşkıran ve Eylül Kandemir'in yer aldığı Zemheri dizisinde Şule karakterine hayat verdi.

David Beckham, Türk oyuncu İlkin Tüfekçi'nin Instagram paylaşımını izledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arka Sıradakiler David Beckham Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

Deniz:

Bekım in çocuğu telefonu alıp tuşlara basmis yanlışlıkla bunun hikayaye girmiş bekimin haberi bile yok. Biizm gündemde manşet olmuş buyur burdan yak

18
2
yanıtYanıtla
Nud:

Şöyle okkalısından bir tane yerleştir, yoksa ilerde başka tuşlara basar sonunda tuş olursun

yanıt0
yanıt2
Ekmek kafalı elmir:

Cok önemli bir haber be bu haberden sonra dünya barış a kavuştu buzulların erimesi durdu dünya da açlık bitti yeni bir dönem başladı tebrikler

18
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

:))))

yanıt1
yanıt0
Denizlili herif:

Ooo bunu kutlamalıyız gazinolar açıldıysa gidek hemen akşam

yanıt3
yanıt0
ara:

siz bunları bukadar bişey sanırsanız böyle şaşırırsınız izmeişte ne olmuş yani bukadar görgüsüz olmayın ya. bu

13
1
yanıtYanıtla
ALİM:

Adı üstünde hikaye ne sevinmiştir garibim ya bizim insanımızda kompleks var kendini çok eksik görüyor avrupada kimse böyle şeylere takmıyor hele hele amerikada haritada türkiyenin yerini bile bilmiyorlar bize bunları büyütüp gösteriyorlar aşağı kasımpaşaya

11
1
yanıtYanıtla
AHMET bzbyk:

Çok önemliydi zaten bizene bundan noldu izledi dolarmi düştü altinmi düştü saçma salak seyleri haber diye Allah allaah

11
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Marsa gitse , bu kadar sevinemez herhalde. :))

10
0
yanıtYanıtla
X:

işin gücün riv riv riv riv riv

yanıt0
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title