Haberler

Darıca'da Belediye Encümen ve Komisyon Üyeleri Seçildi

Darıca Belediye Meclisinde encümen ve komisyon üyeleri belirlendi.

Darıca Belediye Meclisinde encümen ve komisyon üyeleri belirlendi.

Darıca Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yönetiminde yapıldı.

Karabacak, mecliste yaptığı konuşmada, Darıca Kapalı Pazar Projesi ihalesinin ve yer tesliminin yapıldığını belirtti.

Projenin yapımına ilerki günlerde başlancağını ifade eden Karabacak, belediyenin Hatay'ın Hassa ilçesinde yaptırdığı Süleyman Şah Namazgahı'nda cuma günü yapılacak ziyarete de tüm belediye meclis üyelerini davet etti.

Meclis encümeni ve komisyon üyeleri seçildi

Meclis toplantısında daha sonra encümen ve komisyon üyelikleri için seçim yapıldı.

Yapılan oylamayla encümen üyeliklerine AK Parti'den Habip Uluoğlu, Ahmet Uzun ve Yusuf Ayaz seçildi.

Komisyon üyelikleri ise seçimle şu şekilde belirlendi:

İmar Komisyonu: AK Parti'den Mustafa İltekin, Yılmaz Tunalı, Yasin Altay, Burhanettin Fırtına ile CHP'den Şinasi Serdar.

Plan ve Bütçe Komisyonu: AK Parti'den Köksal Akçay, İsa Baylan, Recep Aydın, İsmail Topçu ile CHP'den Şevki Yıldırım.

Hukuk Komisyonu: AK Parti'den Atilla Karademir, Hülya Kodek, Nigar Uzun, Burhanettin Fırtına ile CHP'den İbrahim Karslı.

Çevre ve Sağlık Komisyonu: AK Parti'den Gülbin Ünker, Cem Çeliker, Ferhat Yılmaz, Orhan Kızgun ile CHP'den Serap Aydın.

Bu arada CHP Darıca Belediyesi Meclis üyeleri, belediyenin 2017 yılı faaliyet raporuna itiraz ettiklerini açıkladı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Şükrü Karabacak Ak Parti Darıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title