Haberler

Darende Öğretmenevi Yenilendi

Darende ilçesinde 22 yıldır hizmet veren öğretmenevi tadilattan geçirildi.

Darende ilçesinde 22 yıldır hizmet veren öğretmenevi tadilattan geçirildi.

İlçenin ziyaretçi yükünü omuzlayan ve uzun yıllardır faaliyette bulunan Darende Öğretmenevi, yapılan tadilat ve düzenlemeler sonrasında, sunduğu konforuyla 5 yıldızlı oteli aratmıyor.

Öğretmenevi Müdürü Mehmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tamamen kurum bütçesiyle yapılan yeniliklerin öğretmenevine ilgiyi artırdığını söyledi.

Kurumlarının herkese açık olduğunu belirten İnce, "Öğretmenevimizi tamamen kendi bütçemizle yeniledik. Eksikleri tespit ederek daha kullanışlı ve ilgi çekici hale getirdik. Kurumumuzun iç boyasını, lavabo ve duş kabinlerini, mobilya ve baza takımlarını, perde, halı, kapı, ortopedik yatak ve televizyonları değiştirdik. İlk defa her odaya klima taktırdık. Odaları ferah ve estetik hale getirdik." dedi.

Yenilenen yüzüyle öğretmenevinin ilçeye yakışır hale geldiğini de dile getiren İnce, şöyle konuştu:

"Fiziki değişikliklerden dolayı konaklamada artış oldu. Öğretmenevi, ilçemizde konaklama bakımından daha da tercih edilir bir noktaya geldi. Binamız 24 oda 42 yatak kapasiteli. Yenilenen hizmetiyle herkesin tercih ettiği bir sosyal tesis konumuna geldi. Kurumumuzda 24 saat hizmet veriliyor."

İnce, tadilatta kullanılan malzemelerin ve işçiliğin tamamının ilçeden sağlandığını kaydederek, bu yönüyle de ilçe ekonomisine katkı sağlandığını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet İnce Darende Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title