Haberler

Darende'de Oto Tamirci Dükkanlarının Önü Asfaltlandı

Malatya'nın Darende ilçesinde oto tamirci dükkanlarının önü asfaltlandı.

Malatya'nın Darende ilçesinde oto tamirci dükkanlarının önü asfaltlandı.

Darende Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, Büyükşehir Belediyesi ve Darende Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, oto tamircilerinin sorunlarını tek tek çözdüklerini belirtti.

Esnafın daha rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmasını sağladıklarını kaydeden Doğan, "Belediye olarak kendilerine söz vermiştik. Bu gün Büyükşehir Belediyesi ile bu hizmetleri sunduk. Tüm çalışmalarımız hemşehrilerimizin daha güzel ve rahat bir ortamda hizmet vermeleri için. Oto tamircilerimiz ve müşterileri için önemli bir hizmetti. Özellikle kış aylarında esnafımızın temiz ve düzgün bir ortamda hizmet sunacak olmalarından dolayı ayrıca mutluyuz" diye konuştu.

Sungur Mahallesi Muhtarı Murat Fırat da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'e mahallelerine yaptıkları hizmetler için teşekkür etti.

İş yeri sahiplerinden Bülent Durukan da belediyelere ve ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Durmuş Doğan Malatya Darende Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title