Haberler

Darende'de Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi

Malatya'nın Darende ilçesinde ortaokullar arası genel kültür ve bilgi yarışması düzenlendi.

Malatya'nın Darende ilçesinde ortaokullar arası genel kültür ve bilgi yarışması düzenlendi.

Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yenice Ortaokulu tarafından düzenlenen bilgi yarışmasına ilçedeki 14 ortaokul katıldı.

Somuncu Baba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Salonu'nda gerçekleştirilen bilgi yarışmasının finalinde Ahmet Çokyaşar Ortaokulu, Özel Hacı Naciye Ateş Ortaokulu, Hacı Hasan Başer Ortaokulu ve Balaban Ortaokulu yarıştı.

Yarışmada 170 puanla Ahmet Çokyaşar Ortaokulu birinci, 160 puanla Özel Hacı Naciye Ateş Ortaokulu ikinci olurken Hacı Hasan Başer Ortaokulu da üçüncülüğü elde etti.

Yarışmayı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Arslan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler izledi.

Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, dereceye giren okulları tebrik ederek, ilçede öğrenim gören ortaokul öğrencilerinin durumlarını görmek için yarışma düzenlediklerini söyledi.

Ahmet Çokyaşar Ortaokulu Müdürü Ramazan Yıldız ise "Bilgi yarışmasında okulumuzun birinci olmasından büyük sevinç duydum. Başta okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri, 19 Mayıs'ta törenle verilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Malatya Darende Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title