Haberler

Darbecilerin Tam Listesi! Başlarında Albay Köse Var

Güncelleme:

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, darbe girişimini planlayan bir süre önce görevden alınan Genelkurmay Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse başkanlığındaki grupta 37 asker yer aldı.

Anadolu Ajansı, askeri kalkışmanın başında bir süre önce görevden alınan Genelkurmay Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse'nin olduğunu bildirdi. Ajans, darbe teşebbüsünde bulunan rütbeli subayların tam listesini de yayınladı.

İstanbul ve Ankara'daki darbe girişimini planlayanların, çoğunluğu Jandarma Genel Komutanlığına bağlı birliklerde olmak üzere farklı askeri birlik ve yurtdışı askeri ateşeliklerde görev alacak yeni isimlerin yer aldığı bir atama listesini oluşturduğu belirtildi.

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, darbe girişimini planlayan bir süre önce görevden alınan Genelkurmay Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse başkanlığındaki grupta,

Albay Mehmet Oğuz Akkuş,

Binbaşı Erkan Ağın,

Yarbay Doğan Uysal,

Yarbay Derya Yaman,

Albay Erhan Ermişoğlu,

Albay Seyfi Bulduk,

Yarbay Hasan Saban,

Üsteğmen Serdar Çamiçi,

Üsteğmen Akif Us,

Yarbay Ali Müjdat Eski,

Yarbay Uğur Aydın,

Binbaşı Kurtuluş Kaya,

Üsteğmen İlyas Damarseçkin,

Üsteğmen İsmail Mıngır,

Teğmen Mehmet Sadık Özgüven,

Yüzbaşı Sefa Mumcu,

Üsteğmen Harun Birol Mert,

Yarbay Uğur İrici,

Üsteğmen Turan Özen,

Üsteğmen Abdürrahim Özkan,

Üsteğmen Süleyman Ülker,

Teğmen Süleyman Çelebi,

Albay Naci Akdemir,

B inbaşı Ali Koçyiğit,

Üsteğmen Halil İbrahim Dişçi,

Üsteğmen Saadet Us,

Üsteğmen Abdullah Avlık,

Albay Ferhan Kuşcan,

Albay Bülent Çolak,

Albay Haluk Kamil Yavuz,

Üsteğmen Zafer Öğretici,

Üsteğmen Hamit Can Yüksel,

Üsteğmen Ayhan Doğan,

Üsteğmen Arif Bakır'ın da aralarında bulunduğu 37 asker yer aldı.

YAKLAŞIK 400 KİŞİLİK ATAMA LİSTESİ

Grubun darbenin başarılı olması halinde bazı askeri görevler için atama listesi hazırladığı kaydedildi.

Yaklaşık 400 ismin yer aldığı listede, atamaların çoğunluğunun Jandarma Genel Komutanlığına bağlı birliklere olduğu öğrenildi. Atama yapılması planlanan görevler arasında Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı birlikler ile yurtdışındaki askeri ateşliklerin de yer aldığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Anadolu Ajansı İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Akp darbesi bu:

bu bir akp projesi. medyaya el konulmadan, tüm haber kanalları yayın yaparken, bakanlar milletvekilleri tutuklanmayıp rahat rahat konuştukları ortamda 500 kişiyle darbe mi yapılır? Kendi başkanlık sistemini hayata geçirmek için oynanan bir oyun bu. Askerin itibarını bitirdiler sonunda hepsi akp projesi

72
39
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

SEN BU SÖYLEDİKLERİNE İNANIYOMUSUN? CEVAP EVETSE SEN TAM BİR MALMIŞSIN. YAZMAYADA DEĞMEZDİNDE NEYSE BİR AN KENDİNİ ADAM YERİNE KONULDUĞUNU SAN.

yanıt8
yanıt23
DADAŞ KIZI:

BİZİM VATAN İÇİN GÖZÜMÜZÜ KIRPMADAN CAN VERECEĞİMİZİ HERKES İYİ BİLİR DARBE YAPMAK İÇİN O HAİNLERE İZİN VEREN KİM. GELDİKLERİ GİBİ GERİ PÜSKÜRTÜLDÜLER. BİZDE SİLAH OLMASA BİLE YÜREĞİMİZLE BİRLİK BERABERLİĞİMİZLE ONLARI NASIL ALT ETTİĞİMİZ AŞİKAR YANİ ŞİMDİ BİZ BU HAİNLERE DARBENİN ALASINI YAPTIK TÜRK MİLLETİ VE TAYYİP REİS ASLA BU OYUNA GELMEZ ONLARIN BU AZİZ TOPRAKLARDA LEŞLERİNİ BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUZZZZ!!!

yanıt2
yanıt17
TS61:

Sen malmısın ?

yanıt0
yanıt2
Ferit:

Daha olayın şoku atlatılmadı olay başlayalı 7 saat oldu ne çabuk da darbeciler tesbit edildi liste oluşturdu da bu liste medyaya verildi valla bravo hükümet ve MİT çok iyi çalışıyor gurur duyduk

43
5
yanıtYanıtla
merda:

AKP NİN BAŞKANLIK OYUNU BUNLAR . . . TSK GERÇEKTEN DARBE YAPMAK İSTESE KİMSE NEFES ALAMAZ. . . AKP NİN YENİ OYUNLARI BUNLAR. . MAGDURUM DEYİP OYUNU GÜÇLENDİRİP BAŞKAN OLUNCADA 5 YIL İÇİNDE BU SÖZDE DARBECİ KOMUTANLARI SERBEST BIRAKACAKTI TIPKI ERGENEKONDA OLDUĞU GİBİİ. . . AMA KİMSE YEMEZ ARTIKK BU BAŞKANLIK OYUNLARINI. . . BİR MİLYON DÜŞÜNCESİZ AKP Lİ YEDİ SADECE . . . . .

25
21
yanıtYanıtla
MİLLİ İRADE:

MORFİNLİ UYUŞUK 80 YILDIR BİR BALTAYA SAP OLAMAMIŞ SOL BEYİNLER

yanıt9
yanıt12
vatan perver:

merda sen bir vatan hainisin. sizin gibiler hala vatan giderse gitsin ama ak partide gitsin düşüncesinde olan vatan hırsızlarısınız.

yanıt3
yanıt9
uykusuz:

sadece yazıklar olsun bu mılletın derdı hıcmı bıtmeyecek

29
4
yanıtYanıtla
aa:

darbe mi onlar kim lan darbe yapacaklar adamı sallandırırlar. . ülkenin 4/3 vurmaları lazım darbe yapmaları için.

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title