Haberler

Dar gelen Acil Servisi'n alanı hayırseverlerin desteğiyle yapısal olarak genişletildi

Güncelleme:

Dar gelen Acil Servisi'n alanı hayırseverlerin desteğiyle yapısal olarak genişletildi Normalleşme süreciyle yetersiz kalan Acil Servise hayırsever desteği Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde normalleşme süreciyle birlikte yoğunluğun yaşanmaya başladığı Devlet Hastanesi Acil...

Dar gelen Acil Servisi'n alanı hayırseverlerin desteğiyle yapısal olarak genişletildi

Normalleşme süreciyle yetersiz kalan Acil Servise hayırsever desteği

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde normalleşme süreciyle birlikte yoğunluğun yaşanmaya başladığı Devlet Hastanesi Acil Servis'i hayırseverlerin desteği ile yapısal olarak genişletildi.

Afyonkarahisar'ın ikinci büyük ilçesi Bolvadin'de normalleşme süreci ve gurbetçilerin memleketlerine dönmesiyle birlikte aşırı yoğunluk yaşanmaya başladı. İlçedeki yoğunluğun en çok etkilendiği yerlerden birisi olan Dr. Halil İbrahim Özsoy Bolvadin Devlet Hastanesi'nde hasta yoğunluğu nedeniyle bazı birimlerde yetersizlik gözlendi. Özellikle Acil Servisteki yoğunluğu azaltmak adına hastane yönetimi servisi birimini büyüttü.

Hayırseverlerin desteği ile büyütülen acil servis birimindeki çalışmalar hakkında bilgi veren Başhekim Murat Minici, "Son dönemde normalleşme süreci ve Avrupa'dan gelen misafirlerimizle birlikte hasta sayımızın artmasından dolayı polikliniklerimiz dar geliyordu, yetmiyordu. Hayırsever ailemizin desteği ve personellerimizin gayreti ile sarı alanımızı genişlettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Hastanesi Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Gmze Gnr:

Hastaneye gittiğimizde ilgisiz, suratsız, geçiştirmeye çalışan doktorlar görmek yerine böyle hastaların sağlığı için çabalayan bir doktor görmek gerçekten çok güzel. Elindeki imkanlarla yapabildiğinin fazlasını yapan ve son derece yaşlı, genç, çocuk farketmeksizin ilgilenen sayın Minici umarım çoğu sağlık çalışanına örnek olur.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title