Haberler

Danıştay'ın 139. Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonu

Danıştay'ın 139. Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonuna, TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Çok Sayıda Davetli Katıldı.

Danıştay'ın 139. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna, TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile çok sayıda davetli katıldı.

Danıştay'ın 139. kuruluş yıldönümü resepsiyonu Devlet Konuk Evi'nde düzenlendi. Resepsiyona, TBMM Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kemal Nehrazoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Yargıtay Başkanı Osman Arslan, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Nuri Ok, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış, askeri yargı temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Basına kapalı gerçekleşen

resepsiyonda yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Öte yandan Devlet Konuk Evi'nin karşısındaki kaldırımda bir grup vatandaşın toplanarak resepsiyona katılan davetli ve siyasileri izlemesi dikkat çekti.

(SC-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title