Haberler

Damla Ersubaşı, tek celsede boşandığı eşiyle görüntülendi

Güncelleme:

İki çocuğunun babası Mustafa Can Keser ile şiddet gerekçesiyle tek celsede boşanan Damla Ersubaşı, önceki gün eski eşiyle buluşup yemek yedi. Soruları yanıtsız bırakan çiftin yeniden barışıp barışmadığı da merak konusu oldu.

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz ay, iki kızının babası Mustafa Can Keser ile evliliğini noktaladı. Eşinden ihanet ve şiddet gördüğü ortaya çıkan Ersubaşı'nın son hamlesi kafaları karıştırdı.

SORULARA CEVAP VERMEDİLER

Ersubaşı, eski eşiyle önceki akşam Nişantaşı'nda bulunan bir mekanda buluştu. İkilinin, Esra Balamir'in vasıtasıyla bir araya geldiği öğrenildi. Mekandan yan yana çıkmayı tercih etmeyen ikili, basın mensuplarının meraklı sorularını da yanıtsız bıraktı.

İşletmeci Mustafa Can Keser ve Damla Ersubaşı'nın 4 yıllık evliliklerinden 2 kız çocuğu dünyaya geldi.

Damla Ersubaşı, tek celsede boşandığı eşiyle görüntülendi

Damla Ersubaşı, tek celsede boşandığı eşiyle görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Damla Ersubaşı Sihirli Annem Haberler

500

Yorumlar (28)

RABİA:

EN GÜZELİNİ YAPMIŞLAR. RESMİ EVLİLİK VATANDAŞLIK HAKLARIMIZ İÇİN MECBURİDİR. İNŞALLAH DİNİ NİKAH AÇISINDAN BOŞANMA OLMAMIŞTIR. EĞER ERKEK 3 KEZ BOŞ OL DESEYDİ KADIN BAŞKA BİR ADAMLA EVLENİP GERÇEK BİR GERDEK YAŞAMADAN ESKİ KOCASINA DÖNEMEZDİ. Kİ YENİ KOCASIYLA BOŞANINCA İDDET BEKLERDİ. OFFF UZUN İŞLER. RABBİM MÜSLÜMANLARIN EVLİLİĞİ CİDDİYE ALMALARI İÇİN BÖYLE AĞIR CEZA VERMİŞ.

9
10
yanıtYanıtla
y.t.b.:

ben hanımla onun diretmesi yüzünden mahkemede içime ağlayarak boşanmıştım. o hengamede imam nikahı olayını unutmuş ve dini boşanma sözlerini söylememiştim. sonra geçen sene yeniden evlendik. iyiki dini boşanmayı unutmuşum.

yanıt0
yanıt2
asiye .. mardin:

aynen ya. en iyisi. gelen gideni aratıyor. erkek erkektir. iyi kötü evlilikleri devam ettirelim. çocuklarımız için.

yanıt1
yanıt3
Vatandaş:

Ne güldüm ya :D . Ne salak şeyler:D

yanıt1
yanıt1
ö.:

Ben boşanmak istiyorum. Kocam tehdit ediyor beni. Diyor ki: Mahkemede boşanırız sorun değil. Ama dinen seni boşamam. Yani ebedi eşim olarak kalırsın. Normalde onun umrumda değilmişim ama çocuklarımın yanına başka adamı baba diye getirtmeyecekmiş. Çocuklarıda al sende kalsın dedim. Kabul etmiyor. Küçük onlar diyor. Ama ben hayatımı yaşamak istiyorum millet daha 27 yaşımdayım, akıl verin. Ben boşanınca yeniden evlenmek değil gençliğimi yaşamak istiyorum doya doya

yanıt2
yanıt3
adanalı tahsin:

VATANDAŞ rumuzlu arkadaş! Eğer erkek kadını [üçüncü defa da] boşarsa, ondan sonra kadın bir başka erkekle evlenmedikçe [zifaf olmadıkça] onunla evlenmesi kendisine helâl olmaz. Eğer bu kişi de onu boşarsa, Allah’ın koyduğu sınırları muhafaza edeceklerine inandıkları takdirde, yeniden evlenmelerine engel yoktur. İşte bunlar, Allah''ın tayin ettiği sınırdır. Bunlar, anlayan [emri yerine getirecek olan] bir kavim için Allah’ın açıkladığı sınırlardır. -BAKARA suresi

yanıt3
yanıt3
Aydemir dede:

MEMLEKETTE NE KADAR DALLAMA VARSA BURAYA GELMİŞ.LAN OĞLUM HADİ GİDİN İŞİNİZE.KAFAMIN TASINI ATTIRMAYIN.

yanıt14
yanıt5
Atakan:

Dini nikah, 3 kez boş ol deme gibi şeyler din mi? Önce bunu sorgulayın.

yanıt0
yanıt2
Jan:

Ortada iki çocuk var iki taraf içinde zordur diye düşünüyorum.

10
6
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Romen in parasını yemek öyle kolay değil.

yanıt2
yanıt3
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title