Haberler

Damat, Gelinin Evinin Önünde Maganda Kurşunu ile Öldü

Güncelleme:

Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'nde akşam evleneceği Fatma Karşıt'ı evinden almaya giden damat 26 yaşındaki Hakan Koyunoğlu, maganda kurşunu ile boynundan vurularak öldü.

Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'nde bir süre önce Fatma Karşıt'la nişanlanan infaz koruma memuru Hakan Koyunoğlu, ilçedeki geleneklere göre düğün konvoyu yapıp, gelini evinden almaya gitti. Bu sırada kutlama yapmak isteyenler iddiaya göre havaya ateş açtı. Bu sırada atılan mermilerden biri damat Hakan Koyunoğlu'nun boynuna isabet etti.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Koyunoğlu, yakınları tarafından ilçedeki Özel Can Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Koyunoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Olayla ilgili adı açıklanmayan bir kişi gözaltına alındı. Polisin soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Koyunoğlu Kırıkhan 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

maganda mı yoksa kırıgının sevgisi mi vurdu ?

14
16
yanıtYanıtla
CANAN:

Allahtan kork bee. . .

yanıt10
yanıt0
Recep Atli:

O kizi almak isteyen baska birinin kursununa kurban gitmis olabilir. Havaya ates ediliyorsa, damadin boynuna nasil isabet etmis? Arastirilsin, altinda mutlaka bir cinayet cikacaktir.

5
11
yanıtYanıtla
fsdf:

örf cart curt başta iyi sora fs

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title