Haberler

Dalaman yangını Göcek'e ulaştı! Göcek nerede? Dalaman-Göcek arası kaç km?

Güncelleme:

Muğla Dalaman ilçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle Göcek'e kadar ilerledi. Vatandaşı hem tedirgin eden hem de korkutan yangın sonucu internette araştırma yapılmaya başlandı. Peki Dalaman nerede? Göcek nerede? Dalaman yangını son durum ne? Dalaman-Göcek arası kaç km?

Muğla Dalaman ilçesinde ilerleyen yangın vatandaşı korkuttu. Rüzgarın etkisiyle Göcek'e kadar ilerleyen yangın için Tarım ve Orman Bakanı açıklamada bulundu. Korkutan Dalaman yangını sonrasında vatandaşlar Dalaman nerede, Göcek nerede diye arama yapmaya başladı. Peki Dalaman nerede? Göcek nerede? Dalaman yangını son durum ne? Dalaman-Göcek arası kaç km?

DALAMAN YANGINI SON DURUM NE?

Dalaman'da dün saat 15.10 sıralarında çıkan ve Fethiye'ye sıçrayan orman yangını, 18. saatinde ekiplerin yoğun çabası sonucu saat 07.30 sıralarında kontrol altına alındı.

TARIM VE ORMAN BAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dalaman ve Göcek'i etkileyen yangınlara ilişkin son veriler paylaştı. Bakan Pakdemirli "Can ve mal kaybımız yok. Tedbir amaçlı boşaltılan evlere tekrar dönüşler başladı." dedi.

Dalaman yangını Göcek'e ulaştı! Göcek nerede? Dalaman-Göcek arası kaç km?

DALAMAN NEREDE?

Dalaman, Fethiye'ye 70 km, Muğla'ya 80 km, Marmaris'e 105 km, İstanbul'a 775 km, Ankara'ya 705 km ve Antalya'ya 235 km uzaklıkta bulunur. 35 bin nüfuslu, küçük bir ilçe olmasına rağmen bölgenin en önemli aktarma merkezlerinden birisidir.

GÖCEK NEREDE?

Göcek, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı bir tatil beldesidir. Fethiye ilçesine yaklaşık 28 km uzaklıktadır.

DALAMAN-GÖCEK ARASI KAÇ KM?

Dalaman-Göcek arası 17,6 kilometredir.

Dalaman yangını Göcek'e ulaştı! Göcek nerede? Dalaman-Göcek arası kaç km?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dalaman Muğla Göcek Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title