Haberler

Dağpınar Baharı Şenlikle Karşıladı

Güncelleme:

Şenliklere katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Menteşe Belediye Başkanı Gümüş, şenliğin yöre insanını bir araya getiren en önemli sosyal etkinlik olduğunu belirterek, bölgenin tanıtımına katkı koyan kültür şenliği ve etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Bahattin Gümüş, "Göreve geldiğimiz günden bu yana mahalleye dönüşen köylerimize yönelik projeler ürettik. Amacımız köyden mahalleye dönüşen bölgelerimizin merkez ilçemiz ile aynı imkân ve şartlara sahip olması ve tanınmasıdır. İşte bu nedenle bölgemizin tanıtımına katkı sağlayan kültür şenliği, festival ve etkinlikler düzenlemeye, düzenleyen derneklerimize destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Miniklerin, Dağpınarı'na gelenleri kahkahaya boğduğu tiyatro gösterisinin ardından, yöresel sanatçıların sahne aldığı şenlikler, Menteşe Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri gösteri, halat çekme yarışması ve ikramlarla devam etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title