Haberler

Cüneyt Tanman: Pereira'yı Galatasaray'a Yakıştıramadım

Güncelleme:

Galatasaray yöneticisi Cüneyt Tanman, Maxi Pereira'nın transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili "Takıma yakıştıramadım. Hoca istese çok daha iyisini alırdık." dedi.

Galatasaray yöneticisi Cüneyt Tanman, sarı-kırmızılı takımın bir dönem transferi gündeminde yer alan Maxi Pereira hakkında Bugün gazetesine açıklamalarda bulundu.

İşte Tanman'ın dikkat çeken ifadeleri:

"Sabri konusu linç girişimine döndü. Gerçekten ne düşündüğümü ortaya koyma arzumun ve yazma isteğimin nedeni de bu. Sabri konusu, bir gazeteci grubuyla spontone gelişen bir sohbetti. Hiç ilgilenmediğimiz birçok isim geçerken "Hiçbirisi yok" dedim. Çünkü ben çok daha kalitelileriyle ilgileniyordum.

"PEREIRA'YI YAKIŞTIRAMADIM"

Pereira, hem yaşı hem de futbolu itibarıyla Galatasaray'a çok yakıştırmadığım bir isimdi. Çünkü, eğer teknik direktörümüz sağ bek arıyorsa, çok daha iyisini alırdık! Tabii parası uygunsa. Sabri'nin iyi yönlerini de zaaflarını da biliyorum. Ama bulunduğunuz yerde, hem teknik adamı hem oyuncuları korumak ve parlatmak durumundasınızdır. Teknik direktörünüzün kararı o an için önemliydi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Tanman Maxi Pereira Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

vicdani:

kaptan bu sefer ağzından değil karnından konuşmuşsun seni severim sayarım sabri düz bir futbolcu aynı zamanda kafası geç çalışan birisi gs. olmasaydı adı bile anılmazdı üçüncü lgte bile oynayamazdı

6
0
yanıtYanıtla
GS VE DİĞERLERİ:

DEMEK Kİ SABRİNİN BU KULÜPTEKİ ADAMI SENSİN.

6
0
yanıtYanıtla
gsli:

hadi ülen ordan iş becemediniz

3
1
yanıtYanıtla
serhat:

uzanamadığın ciğer Mundar olayı. . . . . . . . . . . . . . :) feneri kıskanmıştır bi adam alamıyor diye

2
1
yanıtYanıtla
Mechul:

YAW KAPTAN CEM KARACAYI YAKIŞTIRDINIZ MAXİ İÇİN YAKIŞTIRMADIM DİYON BENDE SANA YAKIŞTIRAMADIM BU DAVRANIŞI

2
0
yanıtYanıtla
gacimbuse:

YAKIŞTIRDIĞIN ADAMLARI GÖRECEĞİZ BAKALIM.

2
0
yanıtYanıtla
abbas:

ne sabriymis be kimin oglu acaba herkezi yerinden ediyor turkiyedeki spor boyle yapılıyor iste torpil paraları idir yazık daha en altan baslıyor torpil isi

0
1
yanıtYanıtla
abbas:

tolunay turkiyede olan biteni anlatı anlıyana

0
0
yanıtYanıtla
SeloAga Mobil-IOS:

Acayip sallamisin be kaptan

0
0
yanıtYanıtla
Cengı:

Sallama

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title