Haberler

    Cüneyt Arkın: Sette soğan ekmek yerdik

    Güncelleme:

    Çift set sonrası eve dönüş yolunda araç içinde uyuyakaldı.

    Çift set sonrası eve dönüş yolunda araç içinde uyuyakaldı. Cüneyt Arkın, fotoğraflarını "Yorulmuşuz sanırım ilk gün. Kuruluş Osman set dönüşü" notuyla sosyal medyada paylaştı.

    Fotoğrafı Instagram'da büyük ilgi gören Cüneyt Arkın, sağlığı el verdiği sürece dizide rol almaya devam edeceğini söyledi:

    ? "Haftada 1 gün setim var. Silivri'deki yazlığımızdan Riva'ya gitmek yorucu oluyordu ama şimdi Etiler'deki evimize geçtik. Yıllar sonra setlere döndüğüm için mutluyum. Dizi yapmamıştım, çünkü kalıcı olmak için sinema gerekli. Ama diziler de para kazanmak için. Biz eskiden film setlerinde soğan ekmek yerdik, şimdi setlerde yemek çıkıyor. Eskiden karavan rahatlığı da yoktu, küçük arabalarda beklerdik. Artık imkanlar daha iyi. Sağlığım el verdiği sürece sette olacağım."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Cüneyt Arkın Instagram Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
    500

    Yorumlar (1)

    hüseyin atalay:

    Bu memlekette ve diğer tüm dünya memleketlerinde te kaktif geçerli jön Cüneyt Arkındır, mütevaziligi vatanseverliği dindarlığı, bizi biz eden tüm oldulardan birer numune taşıyan şahsiyettir, eşi benzeri olmadı, büyüğün üstünde büyük sanatçı, hala dah aonun 50 yıl öncek ifilmlerinin tadına kalitesine erişilmiş değil, o imkansızlıkalra rahgmen onun gibi ne ata binen ne dövüşen ne uçabilen var, efane başak bir eşy mevla hayırlı ömürle versin betül annemiz le beraber, cocuklarıda pırlantı

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title