Haberler

Hamilelik sonrası saç dökülmesine 8 sensta çözüm

Güncelleme:

- Hamilelik sonrası saç dökülmesine 8 sensta çözüm

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde uygulanan tedavi ile hamilelik sonrası saç dökülmesi şikayeti yaşayan hastalar 8 seansta saç dökülmesinden kurtuluyor

SİVAS - Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde uygulanan tedavi ile hamilelik sonrası saç dökülmesi şikayeti yaşayan hastalar 8 seansta saç dökülmesinden kurtuluyor.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı, hamilelik sonrası saç dökülmesi problemi yaşayan hastaları tedavi ediyor. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Tosun, konuya ilişkin açıklamalarda yaparak önemli uyarılarda bulundu. Dr. Tosun, saç dökülmesinin hem kozmetik açıdan hem de psikolojik açıdan ciddi bir problem olduğunu belirterek, "Mezoterapi yöntemini kullanıyoruz. Daha çok vitamin takviyesi yine B12 kompleksleri, olive elementler, minoksil gibi kombine minerallerin saçlı deriye iğnelerle, küçük iğnelerle uygulanması şeklinde yapılan bir tedavi yöntemi" ifadelerini kullandı.

Doktor haricinde tedavi yapanlara dikkat

Dr. Tosun, tedavinin doktor kontrolü dahilinde yapılması gerektiğine değinerek, "Bu tedavi dış merkezlerde anormal fiyatlarla yapılıyor. Hem de doktor olmayanlar tarafından yapılabiliyor. O yüzden hastalarımızın özellikle devlet hastaneleri, doktor kontrol olan yerlerde yapmaları, gelmeleri ve yaptırmaları uygun olacaktır. Hastanın muayenesini yaptıktan sonra PRP (PlateletRichPlasma) ile başladık. Mezoterapi ile devam ediyoruz. Dökülmelerinde biraz da hastamızın azalması var. 4 seans PRP 4 seans mezoterapi şeklinde 8 seans bir tedavi yöntemi PRP ve mezoterapi seansı uygulayacağız" şeklinde konuştu.

Bu tedavinin maliyeti de uygun

Dr. Mustafa Tosun, Üniversite hastanesinde gerçekleştirilen bu tedavinin maliyetinin diğer merkezlere göre uygun olduğunu dile getirerek, "Üniversite Hastanemizde yapılması hastalarımız için avantaj. Hem maliyetinin dış merkezlere göre daha uygun olması ve belli bir kurumsal yapı içerisinde yapılması, merdiven altı dediğimiz yerlerde yapılmaması için üniversite hastanesine gelebilir hastalarımız" dedi.

"Saçlarımın hareketlendiğini hissediyorum"

Hasta Gönül Baş Yılmaz ise, "İki çocuk annesiyim, doğumlardan sonra saçlarımda dökülmeler daha arttı. Sosyal medyada Mustafa Hocamı araştırdım ve o şekilde geldim. Saç dökülme ve ara ara saçlarımda açılmalardan dolayı Mustafa Hoca'ya geldim. Yapılan tedavi sonrası saç dökülmelerim azaldı. Tedavi öncesi kan değerlerime bakılarak ona göre tedavime başlandı. Bu tedavinin etkili olacağını düşünüyorum. Mezoterapiye başladım ve PRP ile devam ediyor. Saçlarımda dökülmeler azalmaya başladı, saçlarım canlandı, saçlarımın hareketlendiğini hissediyorum " ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title