Haberler

Cumhurbaşkanı Gül, Kelkit'te Vatandaşlarla Buluştu

Çeşitli temas ve incelemeler gerçekleştirmek üzere gittiği Erzincan'dan Gümüşhane'ye geçen Cumhurbaşkanı Gül, Kelkit'te vatandaşlarla buluştu.

Çeşitli temas ve incelemeler gerçekleştirmek üzere gittiği Erzincan'dan Gümüşhane'ye geçen Cumhurbaşkanı Gül, Kelkit'te vatandaşlarla buluştu. Kendisine yoğun bir ilgi ve sevgi gösteren vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Gül, "Sizler her türlü hizmeti gerçekten hak eden insanlarsınız. Vatan sevgisi, millet sevgisi ve devletine bağlılığı ile Kelkit, Gümüşhane ve Erzincan herkes tarafından çok iyi bilinmektedir" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temas ve incelemeler gerçekleştirmek üzere Gümüşhane'de bulunuyor.

Temaslarının ardından geceyi Erzincan'da geçiren Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Gümüşhane'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Gül'ü, yolu üzerindeki Kelkit ilçesinde Gümüşhane Milletvekilli Feramuz Üstün, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ve diğer ilgililer karşıladı.

-"KELKİT'E UĞRAMADAN GEÇMEK OLMAZDI; CUMHURBAŞKANI OLARAK BURAYA İLK ZİYARETİM"-

Cumhurbaşkanı Gül, burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, kendisine gösterilen yoğun sevgi ve ilgi için teşekkür etti. Cumhurbaşkanı olarak bütün şehirleri ziyaret ettiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Gül, "Dün Erzincan'daydım, bugün de Gümüşhane'ye geçiyorum. Tabii ki buradan geçerken kısa da olsa sizlerle görüşmeden geçmek mümkün olamazdı. Çok şükür memleketimizin her tarafı gelişiyor. Daha önce Erzincan ve Gümüşhane'ye geldim, ama Kelkit'e ilk defa geliyorum. Ama buraya da ilk kez cumhurbaşkanı olarak gelmiş oldum" dedi.

-"KELKİT, GÜMÜŞHANE VE ERZİNCAN'IN VATAN VE MİLLET SEVGİSİ HERKES TARAFINDAN İYİ BİLİNİR"-

Türkiye'nin her tarafının gelişip güzelleştiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, bütün bunların vatandaşlar için yapıldığını vurgulayarak şöyle konuştu:

"Sizler her şeye layıksınız. Sizler her türlü hizmeti gerçekten hak eden insanlarsınız. Vatan sevgisi, millet sevgisi, devletine bağlılığı ile Kelkit, Gümüşhane, Erzincan herkes tarafından çok iyi bilinmektedir. Şüphesiz ki bu ziyaretlerim sırasında şehirlerimizin ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını valilerimizden, kaymakamlarımızdan ve belediye başkanlarımızdan dinliyorum. Muhakkak ki onlar da en kısa süre içerisinde giderilecek ve gerekenler yapılacaktır. Böyle güzel, güneşli bir havada Kelkit'e gelmiş olmaktan ve sizlerle görüşmekten gerçek çok memnun oldum."

Konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Gül, ağaca çıkarak kendisini dinleyen 85 yaşındaki bir vatandaşla da kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

-CUMHURBAŞKANI GÜL GÜMÜŞHANE'DE-

Cumhurbaşkanı Gül ve Bayan Gül daha sonra Gümüşhane'ye geçti. Cumhurbaşkanı Gül'ü, valilik önünde Vali Yusuf Mayda, il milletvekilleri, Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve diğer ilgililer karşıladı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Abdullah Gül Gümüşhane Erzincan Kelkit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title