Haberler

Bülent Uygun'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Forma Hediyesi

Güncelleme:

Katar'ın Umm Salal takımında teknik direktörlük Bülent Uygun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 1 numaralı forma hediye etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Katar'ın Umm Salal futbol kulübünün teknik direktörlüğünü yapan eski Fenerbahçeli futbolcu Bülent Uygun tarafından takım forması hediye edildi.

1 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Katar'da kaldığı otelde karşılayan Uygun, kendisine, çalıştırdığı Umm Salal futbol kulübünün, üzerinde "Recep Tayyip Erdoğan" yazılı 1 numaralı formasını verdi. Erdoğan'a hediye edilen formadaki sırt numarasının "1" olması dikkat çekti.

"AİLENLE Mİ GELDİN, TAKIM KAÇINCI"

Uygun, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Türkiye'yi temsil noktasında kendisiyle gurur duyduğunu" söylediğini anlatarak, "Ailenle mi geldin, takım kaçıncı?' diye sordu. 'Seni takip ediyorum. Bir kardeşim olarak burada olman bize mutluluk veriyor' dedi. Ben de teşekkür ederek, 'Beni onore ettiniz" dedim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Bülent Uygun Umm Salal Katar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500

Yorumlar (18)

Gakko:

Bölücüler teröristler Erdoğan dan nefret ediyor acaba neden

20
8
yanıtYanıtla
vatandaş:

ya bu efkan ala denen adam çok iğrenç bir tip böyle bir adam nasıl kocaman devletin içişleri bakanı oluyor nasıl bakan yapıyorlar başka adam bulamadılar mı adam mı yoktu AKP kaybederse bu adam yüzünden kaybeder

7
11
yanıtYanıtla
ccc zeynep ccc:

şii kendisi. ayrıca. Ve peygamberede hakaret etmiştir( cübbeli ahmet efkan ala yazın youtube) . . Ama akplier için farketmez onların dini akp çünkü

yanıt3
yanıt4
Misafir:

Cumhurbaşkanımız hediyeyi sever.

15
2
yanıtYanıtla
RTE:

SEN SEVMEZMİSİN

yanıt6
yanıt3
ALLAH GİBİ O DA TEK REİSİ CUMHURUMUZ:

ALLAHIN ASLANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

1
8
yanıtYanıtla
geronimo:

yalakalığa bakın yaa. . bu bülo tam bir faşisttir. .

6
2
yanıtYanıtla
CÜRMENOĞLU KESKİNLİ:

keskinli cürmenoglu olarak emrideyiz sayın cumhurbaşkanım çekemeyenler yükseklere çıksın ordada çekemezlerse anten taktırsın

3
5
yanıtYanıtla
ölümüne sevdalıyız sana:

seninle gurur duyuyorum reis

3
5
yanıtYanıtla
Timsah:

Biat etmek bu toplumun genlerinde vardır bin yıldır birilerine kul olarak yaşamayı seçmişlerdir ve hala da aynı kafalar ortalıkta yahu sen önce bir birey omayı becer reis neyin reisi birilerine reis baba dayı dedin mi sen o ortamda ancak çöp olursun

yanıt3
yanıt2
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title