Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz'u hatırlatarak "Derslerini alırlar" çıkışına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomik sıkıntıları ve erken seçim yapılmasını gerekçe göstererek sokak çağrısı yapanlara sert tepki göstererek, "15 Temmuz'da sokağa dökülenlere bu millet nasıl dersini verdiyse siz de dökülün aynı dersi evvelallah alırsınız" sözlerine CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yanıt verdi. Gece yarısı peş peşe iki tweet atan Kılıçdaroğlu, "Bugün resmen iç savaş naraları atmaya başladın. Bu millet bunları yemez!" dedi.

Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomik sıkıntıları ve erken seçim yapılmasını gerekçe göstererek sokak çağrısı yapanlar için çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, " 15 Temmuz'da sokağa dökülenlere bu millet nasıl dersini verdiyse siz de dökülün aynı dersi evvelallah alırsınız. Bizler Cumhur İttifakı olarak hepinizi önümüze katarız ve gideceğiniz yere kadar kovalarız." dedi.

"BU MİLLET BUNLARI YEMEZ"

Bu sözlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gece yarısı Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Ey Saraydaki Şahıs, oy oranlarını gördükçe dilinin söylediğini kulakların duymaz oldu. Bugün resmen iç savaş naraları atmaya başladın. Bu millet bunları yemez! Bu millet sen ve sülalen saraylarda yaşayasınız diye sokaklarda kan dökmeyecek." ifadelerini kullandı.

"HALKIMIZIN ZİYARETİNE AÇACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu, "Seni ve beslemelerini seçimle göndereceğiz. Sarayını da öğrencilerin hizmetine vermeden önce; üç ay boyunca her gün 10.00-20.00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine açacağız. Çoluk çocuk, anne baba, herkes senin nasıl bir şaşaa içinde yaşadığını görecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz'u hatırlatarak 'Derslerini alırlar' çıkışına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

rizeli:

konuş be yeni reis

126
81
yanıtYanıtla
Haydar:

Kılıçdaroğlu başta oldukça Chpnin oyları artmaz.Akpye karşı bütün seçimlerde kaybetmişsin halk ülkeyi yönetecek liderlik vasfı göremiyor sende hala niye o koltukta oturuyorsun.Senin orada olman Akpnin işine geliyor farkında değilmisin.

63
35
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Vatanımız için biz her türlü kanımızı dökeriz sen rahat ol bay Kemal.Bu millet aptal değil.Lakin senin seçmenin ve sen malesef hdp ile aynı yolda yürüyüp aynı yağmurda ıslanıyorsunuz.Bizim de dinlediğimiz tüm şarkılar bize bunu hatırlatıyor.Biz o mübarek Aziz pak şehitlerimizin şehadetlerini unutmayız evelAllah.

9
25
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

KK , bu tavrını ve üslubunu bir parti liderine asla yakıştıramadım. Devlet kültürüne de uymaz. Yunanistan başbakanı bile böyle hitap etmez. Bahsettiğiniz makam Türkiye Cumhuriyeti'nin yonetildigi mekan, oradaki kişi de Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş başkanı. Gerçi kem söz sahibine aittir derler..

17
17
yanıtYanıtla
Atilla Tugba Akkuş:

Sarayımı ? yahu orası Türkiye Cumhuriyetinin belki orada sen oturacaksın veya bi başka seçilmiş kişi orası T.C. nin süveteri iş görüşmesinde giydiği kıyafeti kimliği böyle bir zihniyet olabilir mi??

15
17
yanıtYanıtla
muro:

Anlamadigim nedir bu saray takintisi.Sen gel cumhurbaskani ol sen otur orda,sonucta devletin yeri orasi.kim gelirse o oturur.sen once bi beyaz saraya bak kremliye bak.devletine ne layiksa onu yap otur.bulasacak hicbisey kalmadi sarayda saray sarayda saray,biraz kaliteli siyaset yap kemal.

7
19
yanıtYanıtla
OKUR:

kemal bey,,önce insanları kışkırt vekillerin mütedeyyin inançlı insanların inançlarıyla kutsallarıyla dalga geçsin.her türlü iftirayı at ve en acısıda vatan haini bebek katilleriyle kolkola yürü ondan sonrada bu laflar zoruna gitsin,Akıllı olmakta fayda var

6
19
yanıtYanıtla
serel:

bu şekilde davranılmaz

6
3
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Bu tür açıklamalar doğru değil iki taraf için de ülkeyi karıştırmak isteyenler sadece vatandaşın güvenini kaybeder seçim 2023 de ve kaybeden kazananı tebrik etmeli sen ben sağ sol kavgası bu güzelim ülkeme Zarar veriyor sızın kavgalarinizin faturasını vatandaş ödüyor

5
3
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU :

Haydi inşallah....

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title