Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut: Ekonomiye Bakış Değişmeyecektir

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, "Ekonomi yönetiminde kim olursa olsun ekonomideki bakış bellidir, bu bakışta değişiklik olmayacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Bir TV kanalına konuşan Bulut, "Ekonomi yönetiminde kim olursa olsun ekonomideki bakış bellidir, bu bakışta değişiklik olmayacaktır" dedi.

Bulut, dünyadaki gelişmelere uygun şekilde Türkiye'nin milli menfaatlerini koruyan her türlü adımı TCMB Başkanı'nın atacağına inandığını söyledi. Merkez Bankası yarın faiz toplantısı yapacak.

YENİ EKONOMİ MODELİ

Bulut, Türkiye'nin yeni ekonomi modelinin üretime dayanacağını, Türkiye'nin bel kemiklerinden birinin sanayi olacağını kaydetti.
Bulut'un AB ile ilgili de mesajları oldu.

TÜRKİYE HER TÜRLÜ ANLAŞMAYI ASKIYA ALABİLİR

AB çifte standarda devam ederse Türkiye'nin Gümrük Birliği dahil AB ile her türlü anlaşmayı askıya alabileceğini söyleyen Bulut, "Türkiye böyle devam ederse AB ile tüm ilişkileri gözden geçirebilir"dedi. (Kaynak:ntvpara)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Yiğit Bulut Türkiye Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Veli Ayhan Mobil-IOS:

Avrupadan kime hayir geldi brakin artik avrupayi asyaya bas olun lutfen

0
0
yanıtYanıtla
10 sene sonra kore:

vergileri düşürün kamuda lükse israfa dur deyin yaklaşık yatan 2 milyon memura çare bulun

0
0
yanıtYanıtla
mert:

yani damat iş başına gelecek sonraki başbakanda damat berat paşa olacak değilmiBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

0
0
yanıtYanıtla
yalan bedeva:

yahu bunlar degilmiydi anap donemeinde turkiyeyi batiran simdi yine aynisi olacak cok yakin bunlar batirir chp yapti denir boyle sahtekarlik olurmu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title